Ben açıkçası Law'ı bekliyorum Jinbe donanma komutanlığına gelir diye düşünüyorum kendi tayfasıyla Zoro-senpai Law ile iyi anlaşıyor ...
Bu daha bir üst modeli. Wb için ağlayana kadar git Marco'ları bul onlara katıl, Teach ile savaş gerekirse öl. Wb'nin yaptığı iyiliği ömür boyu ödeyemez. Bu ne yaptı, gitti adayı başka yonkounun kucağına bıraktı. Wb'ye baba demesi bile yalanmış, gitmiş kendisine ana bulmuş. Tek tesellim bu yarın Lufy'yi de satar.Sabo'dan sonra başka bi vasıfsız
Adam ölürüm demek için fırsat kolluyor resmen, bi halt olduğu da yok
Ölmez o, işini bilir ağzı laf yapar, işi gücü şov onun.Hem Jinbei hem biz o kadar çok ölmekten bahsettik ki artık ölmezse şaşıracağız : ))
Bence jimbei tayfaya lazım hemde adam çaresizdi eğer bm ye bırakmasa adayı yıkarlardı wb artık yoktu ölenle ölünmezBu daha bir üst modeli. Wb için ağlayana kadar git Marco'ları bul onlara katıl, Teach ile savaş gerekirse öl. Wb'nin yaptığı iyiliği ömür boyu ödeyemez. Bu ne yaptı, gitti adayı başka yonkounun kucağına bıraktı. Wb'ye baba demesi bile yalanmış, gitmiş kendisine ana bulmuş. Tek tesellim bu yarın Lufy'yi de satar.
Ölmez o, işini bilir ağzı laf yapar, işi gücü şov onun.
Gelmesine gerek yok bence hiç yakışmıyor tayfaya.Soğuk nevalenin teki.Zoro ve Sanji yeter.Zoro reyiz zaten 2 kişilik.3 tümen komutanı hazır işte. Daha ne ?
Daha iyi bir takviye düşünemiyorum. Hem güç olarak tadında hem de balıkadamlara liderlik edip son savaşta onları arkasına alabilecek biri.Gelmesine gerek yok bence hiç yakışmıyor tayfaya.Soğuk nevalenin teki.Zoro ve Sanji yeter.Zoro reyiz zaten 2 kişilik.