MD. Teach 16 Ocak 2024 #131 Kimileri 12 yasin da adam oldurur kimisi de 11 12 yasinda sinsi yetenekleriyle sizma girisiminde bulunur.
Kimileri 12 yasin da adam oldurur kimisi de 11 12 yasinda sinsi yetenekleriyle sizma girisiminde bulunur.
Riful 16 Ocak 2024 #132 Bu karakterin 12 yaşında olmasının akla mantığa sığar tarafı yok. Sapkın Oda'nın hocasına selam çakması olarak yorumladım. Ne okuyoruz biz, Allah belanı versin Oda deyip geçiyorum sadece.
Bu karakterin 12 yaşında olmasının akla mantığa sığar tarafı yok. Sapkın Oda'nın hocasına selam çakması olarak yorumladım. Ne okuyoruz biz, Allah belanı versin Oda deyip geçiyorum sadece.
Kenshiro 16 Ocak 2024 #133 Hani bazı animeler de kızlar vardır ya böyle 8 yaşındaki çocuk vücuduna sahiptir ama aslen 1000 yaşında falandır. Oda bu karakter üzerinden Uno Reverse yaptı işte.
Hani bazı animeler de kızlar vardır ya böyle 8 yaşındaki çocuk vücuduna sahiptir ama aslen 1000 yaşında falandır. Oda bu karakter üzerinden Uno Reverse yaptı işte.
Ferman54 25 Nis 2024 #135 Serinin yeni ana karakteri. En azından onun meyvesinin osuruktan zayıflıkları yok.
Jazz Lambası 20 Haz 2024 #140 Bu kızı mary sue yapmak zorunda değildin be oda. Ne gerek vardı cidden anlamıyorum.