BattalGazi Bugün 15:54 #91 amaneden dedi ki: Şöyle şeyleri konuşacaksanız özelden konuşun arkadaşlar ya. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Google translate pek iyi değil, burada ben evlat beni küçümseme demeye çalışmıştım.
amaneden dedi ki: Şöyle şeyleri konuşacaksanız özelden konuşun arkadaşlar ya. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Google translate pek iyi değil, burada ben evlat beni küçümseme demeye çalışmıştım.
amaneden Bugün 16:21 #92 BattalGazi dedi ki: Google translate pek iyi değil, burada ben evlat beni küçümseme demeye çalışmıştım. Genişletmek için tıkla ... Anladım ne demek istediğini. Bilerek takıldım.
BattalGazi dedi ki: Google translate pek iyi değil, burada ben evlat beni küçümseme demeye çalışmıştım. Genişletmek için tıkla ... Anladım ne demek istediğini. Bilerek takıldım.
Erifu Bugün 16:39 #93 BattalGazi dedi ki: Google translate pek iyi değil, burada ben evlat beni küçümseme demeye çalışmıştım. Genişletmek için tıkla ... Bu animeler seni bile yoldan çıkarmış.xD
BattalGazi dedi ki: Google translate pek iyi değil, burada ben evlat beni küçümseme demeye çalışmıştım. Genişletmek için tıkla ... Bu animeler seni bile yoldan çıkarmış.xD