Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Jake Paul vs Mike Tyson Boks Maçı (16.11.2024)

Kim kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    63

Foreman'ın 45 yaşında Dünya Şampiyonu olması bence boks tarihinde en büyük başarılardan biridir. Muhammed Ali en iyisi olarak anılsa da Foremon bana kalırsa 45 yaşında şampiyon olarak aslında Muhammed Ali zirvesinde olmamasına rağmen nasıl bir adamı yenmiş dedirtti.

Foreman'ın 45 yaşında Dünya Şampiyonu olması bence boks tarihinde en büyük başarılardan biridir. Muhammed Ali en iyisi olarak anılsa da Foremon bana kalırsa 45 yaşında şampiyon olarak aslında Muhammed Ali zirvesinde olmamasına rağmen nasıl bir adamı yenmiş dedirtti.
Foreman 58 yaşında bu Jake ile yerleri silerdi, paspas niyetine kullanırdı, çok büyük adamdı. Psikolojisi bozulmasa gelmiş geçmiş en iyi boksör olurdu.

Zhilei Zhang güncel George Foreman sayılır. 41 yaşında rankı da üst sıralarda, ileride kemer maçlarına çıkma şansı var.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 13, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık