Densetsu no Samurai 7 Eki 2021 #592 Bir yonkou komutanı silahlanma hakisi kullanmadan yenilir mi ? Oda'ya olan hislerim: Gizli İçerik
Mercury 7 Eki 2021 #594 Off-panel düştüğü bölümde Tenguyama'ya falan panel harcanmıştı ya ben ona yanıyorum.
Tilqi_Gin 7 Eki 2021 #595 Turnusol niyetine kullanılacağına keşke biraz icraat görebilseydik. Flashbacklerde de yok. Arkadaş ne yaptın sen icraat olarak bir haber ver hele. Cidden flashbacklerde bu tayfanın daha aktif gösterilip anılmaması bir tayfa katliamı yav.
Turnusol niyetine kullanılacağına keşke biraz icraat görebilseydik. Flashbacklerde de yok. Arkadaş ne yaptın sen icraat olarak bir haber ver hele. Cidden flashbacklerde bu tayfanın daha aktif gösterilip anılmaması bir tayfa katliamı yav.
KeanexlLive 7 Eki 2021 #596 Karakter seriye fena girdi, King, Queen ikilisinin ortaya çıkmasından daha büyük heyecanlandırmıştı beni ama sOda, bunu da boş yere harcadı...
Karakter seriye fena girdi, King, Queen ikilisinin ortaya çıkmasından daha büyük heyecanlandırmıştı beni ama sOda, bunu da boş yere harcadı...
Dracule 7 Eki 2021 #598 Smoker dedi ki: Bir kazancı olmasa bile, yıkımdan çok hoşlanır. Genişletmek için tıkla ... Çünkü yıkımcı olmak bunu gerektirir
Smoker dedi ki: Bir kazancı olmasa bile, yıkımdan çok hoşlanır. Genişletmek için tıkla ... Çünkü yıkımcı olmak bunu gerektirir