Dayanıklılık konusunda yonkouları saymazsak ilk 10'a girebilir mi acaba ? Çok sağlam defansı var.
Neko ile İnu ya Luffy boş olsun diye çok güçlüler dememişse.Bu Jack ilk ona rahat girer.Dayanıklılık konusunda yonkouları saymazsak ilk 10'a girebilir mi acaba ? Çok sağlam defansı var.
Akıl kıtlığından ve salakça da dedim sadece bilmeden yok. Mallıktan dalıyor. Ama Jack Reis öyle mi ?Fujinin ne kadar üper bir hayvan olduğunu yüzüne söyledikten sonra dalmasına ne diyeceksin Luffynin merak ediyorum.
Bir karakteri överken başka birini yermeye çalışmak
Adam Yonkou ve Amirallerin gücünü benimseyerek dalıyor, bunun mallıkla ne alakası var?Akıl kıtlığından ve salakça da dedim sadece bilmeden yok. Mallıktan dalıyor. Ama Jack Reis öyle mi ?
Bence çok net Fujiye denktir bu adam.Adam Yonkou ve Amirallerin gücünü benimseyerek dalıyor, bunun mallıkla ne alakası var?
Luffy'i kastetmiştim ben, sen?Bence çok net Fujiye denktir bu adam.
Jack sanmışım ben,Luffy nin az daha yolu var onlaraLuffy'i kastetmiştim ben, sen?
Valla bu zamana kadar Luffy'nin güçlüsün diye övdüğü İki kişi var. Biri Fujitora diğer Wb Mingo'yla bile demedi güçlüsün diye. Şimdi buradan Inu ce Neko Mingodan güçlüdür tartışması çıkmasın ama durum bu. Boş adamlar olmadıkları kesin.Neko ile İnu ya Luffy boş olsun diye çok güçlüler dememişse.Bu Jack ilk ona rahat girer.