Biliyorum. Yıldırma yememek için yaptım.GOAT = "Greatest Of All Time" demek keçi değil
Biliyorum. Yıldırma yememek için yaptım.GOAT = "Greatest Of All Time" demek keçi değil
En büyük problemi zekadan yoksun olması,abileri bile kıt Jack diyorlar buna.Sevgi pıtırcığı yada Dof, Croco gibi ağzı laf yapan biri olsaydı eminim gömenlerin çoğu öve öve bitiremezdi. Sessiz sakin, kendini işine adayan adam gibi adam. Hatta şu evrene göre gencecik delikanlı, novaların çoğundan daha genç.
İcraat değil dayak adamı.Yürüdüğü m2 başına bunun kadar dayak yiyen birisi var mı bilmiyorum.Yaptığı icraatlerden bazıları;
-Dof'u kurtarmaya gidip, dayak yiyip dönmek.
-Zoo dan raizo'yu almaya gidip, alamadan dönmek.( eğer ceaser'ın silahı olmasa dönemeyecekti bile)
-Zoo'ya tekrar gelip zunisha dan dayak yemek.
- Sözde kuri'ye luffy'i yenmeye gelip, ashura'dan dayak yemek.
-Çatıya kaido'ya destek olmak için çıkıp, inu-neko tarafından dayak yemek.
-yeni icraati de ya oden den ya da kınlardan dayak yemek olacak muhtemelen...
Sorsan tam bir icraat adamı ama.
Yürüyen kum torbası.İcraat değil dayak adamı.Yürüdüğü m2 başına bunun kadar dayak yiyen birisi var mı bilmiyorum.
Başka karakterler dayak yediği için gömülür.Bu adam ise kaliteli bir hacı yatmaz olduğu için övülüyor garip.Yürüyen kum torbası.
-2 amiral + tsuru vs.Yaptığı icraatlerden bazıları;
-Dof'u kurtarmaya gidip, dayak yiyip dönmek.
-Zoo dan raizo'yu almaya gidip, alamadan dönmek.( eğer ceaser'ın silahı olmasa dönemeyecekti bile)
-Zoo'ya tekrar gelip zunisha dan dayak yemek.
- Sözde kuri'ye luffy'i yenmeye gelip, ashura'dan dayak yemek.
-Çatıya kaido'ya destek olmak için çıkıp, inu-neko tarafından dayak yemek.
-yeni icraati de ya oden den ya da kınlardan dayak yemek olacak muhtemelen...
Sorsan tam bir icraat adamı ama.
Ashurayla denk falan değildi. Fileto gibi doğrandı adam. Kaptanı gelmese 2 yıkımcı kalacaktı.-2 amiral + tsuru vs.
- Mink ordusu ile dinlenmeden 5 gün...
-Zunisha bu boru değil
-Ashura ile denk gittiler
- Sulong Mink savaşçıları ve aynı anda sulong Ashura+sulong İnu
-Oden'de boru değil. Yerse onu küçültmez.
Adamın olayı dayanıklılık. Ashura'nın alabileceğini düşünmüyorum, devam etse bir şekilde Jack alırdı hybrid form ile falan.Ashurayla denk falan değildi. Fileto gibi doğrandı adam. Kaptanı gelmese 2 yıkımcı kalacaktı
Oda'nın kurgusunda en nefret ettiğim şey. Aynısı Luffy içinde geçerli mesela. Şu ana kadar çoğu villian Luffy'i öldürmeyi elinin tersi ile etti. Bildiğin koli gibi paketliyorlar bizim tayfayı ama öldürmüyorlar, Oda'nın mallıkları işte.Zoo da inu-neko'nun kolunu almakla yetinmesi de ayrı saçmalıktı. Adamları öldürmeyi bırak, Queen gibi hapishaneye atıp iradelerini bile kırmaya çalışmadı. Sonra aa bunlar nereden çıktı diyor...
Adama hep seviyesine göre imkansız görevler verildi çünkü. Amirallere bile şöyle görevler verirken yanında 1-2 tane koramiral gibi kalburüstü adam verirsin. Bunun yanına birkaç tane çöp veriyorlar hadi şu ırkı yok et , şu efsanleri yen falan deniliyor.Karşısına türlü zorluklar çıkmış olabilir. Ben orada icraat adamı lafını eleştirdim. İcraat adamı denilen adamın icraati yok. Hep dayak hep dayak.