Adam zirvesinde Yonko olabilir. Öyle bir potansiyel gördüm ben.
Gereksiz uzatmalar yerine bunlar işlense animede, görürüz iyi kötü.Abi şu adamın normal bir savaşını göremedik ona üzüldüm. Herif gider amiral gemisine kafa atar bir şey göremeyiz, gider koca file dalar teke gider, minklerle savaşır yine savaş sahnesi yok. Adam figuran rolünde yenilen önemsiz karakterler gibi oldu. Seri de ölse nasıl öldüğünü bile anlayamacağız heralde.
Öyle bir şey ne yazık ki olmayacak.Gereksiz uzatmalar yerine bunlar işlense animede, görürüz iyi kötü.
Mangada olmayan Ashura vs Holdem animede vardı, bence Jack vs minklerde gösterilir. Tabii ne kadar tatmin edici olur orasını bilemem.Öyle bir şey ne yazık ki olmayacak.
Ashura vs Holdem çok tutarsız bir dövüştü. Adam akıllı bir şekilde dövüş yaparlarsa görmek isterim.Mangada olmayan Ashura vs Holdem animede vardı, bence Jack vs minklerde gösterilir. Tabii ne kadar tatmin edici olur orasını bilemem.
Şerefsizliğe şerefsizlik demiş adamlar.Abartmaya gerek yok.Gazı salan Jack adam da minkler mi şerefsiz.İki tarafda adil olmayan yöntemlerle dövüşüyor işte.Top 20 ye de mümkün değil girmez.28 yaşındayken evrenin en güçlü top 20 karakterinden biri olmuştur.
Teke tek dövüş imkanı olmamıştır linç edilerek kahpece yenilmiştir.
Kaido abisi tarafından düşüşü sırasında övülmüştür. Jack güçsüz değildir. Minkler sürü halinde saldıran şerefsiz ipinelerdir
Dediğin gibi yaparlarsa arcın en iyi kısımlarından biri olur.Ashura vs Holdem çok tutarsız bir dövüştü. Adam akıllı bir şekilde dövüş yaparlarsa görmek isterim.