Yani Jack inu nekoyu harcardı orda bilgi öğrenmek için öldürmüyordu,Yarı zoan formu aşırı güçlü ve dayanıklıdır bunun.
Hayeller, hayatlar. Hayel, King, gerçek Pica.Öyle bir şey yok.Zoro en kötü İnu ve Neko dengi Ashura'dan daha güçlü birisi.Wano'da kimsenin kontrol edemediği kılıcı kontrol edebilmesi bile bunun ipucu.
Hayatlar şaşırtacak seni desene.Hayeller, hayatlar. Hayel, King, gerçek Pica.
Soda'nın, Kaido'yu ciddi ciddi sadece Luffy'nin King kong gun saldırısı hariç (o bile şüpheli) hasar veremeyeği kesin, bir avuç yeni yetme korsana indirtme ihtimali varken. Cidden Zoro'nun, King'i veya güçlü başka birini almasınamı şaşırıcam.Hayatlar şaşırtacak seni desene.
Tüm mü gücü Zoro'nun ? 720lik atış... tüm güç ...Orada orochi'yi öldürmek için tüm gücünü kullanan bir zoro var. Diğer tarafta ise aynı tarafta olduklarını düşündüğü için kalıcı hasar vermek istemeyen denjiro. Sence denjiro zoro'yu yaralayacak bir saldırı yapmak ister mi? Adam orada savunma mod açmış.
720'yi orochi için kullanıyor. Sonra denjiro'ya ciddi saldırıyordur herhalde. Ha tabi zoro orochi'yi öldürmek istemiyor o yüzden orada ciddi değildi dersen sen bilirsin ama yüz ifadesi pek öyle demiyor. Tabi iki kılıçlı olması da onu zayıflatıyor ama denjiro da pek ciddi gözükmüyor.Tüm mü gücü Zoro'nun ? 720lik atış... tüm güç ...
Denjiro'ya saldırmıyor ki zaten. 720lik atıştan sonra "Kalanlar sizin Franky" diyip .Hiyori'yi korumaya gidiyor. Ben öyle hatırlıyorum720'yi orochi için kullanıyor. Sonra denjiro'ya ciddi saldırıyordur herhalde. Ha tabi zoro orochi'yi öldürmek istemiyor o yüzden orada ciddi değildi dersen sen bilirsin ama yüz ifadesi pek öyle demiyor. Tabi iki kılıçlı olması da onu zayıflatıyor ama denjiro da pek ciddi gözükmüyor.
Yok artık. 944 ve 945. Sayıları acilen okumalısınDenjiro'ya saldırmıyor ki zaten. 720lik atıştan sonra "Kalanlar sizin Franky" diyip .Hiyori'yi korumaya gidiyor. Ben öyle hatırlıyorum