O kadar olmaz. Hükümet tayfanın her yaptığını açığa çıkarmıyor, hem teke tek dövüşmez belki.Sanji queen alirsa odulu en az 1.5 olur. O da cok uçuk.
Fazla belirsiz bu arc dövüş konusunda.
O kadar olmaz. Hükümet tayfanın her yaptığını açığa çıkarmıyor, hem teke tek dövüşmez belki.Sanji queen alirsa odulu en az 1.5 olur. O da cok uçuk.
Yok önce Kingi yener ondan sonra Kaidoya giderken yol üstü Kyo ve Orochiyi alır en son işte yolu bulabilirse Luffy yensin diye Kaidoyada saldırır. Korsan kral olmak istemiyor. Yoksa olur.Aynen. Hatta hizini alamayip kaidou yu da halleder falan. Sonra zaten zoro direkt korsan kral.
Sanji Queen'i alacak gibi geliyor bana. Her ne kadar Oda üvey evlatmış muamelesi yapsada Queen'i alacağı hissine kapılıyorum taa en başından beri.Sanji queen alirsa odulu en az 1.5 olur. O da cok uçuk.
Ashura vs king olabilir gibi.Biri tek başına Jack'i alabilir de Quenn'i alamaz.Kingi hiç mi hiç alamaz
Aşuraya sümüğünü atmaz King......Ashura vs king olabilir gibi.
Jack ashura için hafif kalır. Queen kılıc ustası değil. E bu adama kim kaldı? ( düşük ihtimal smoothie, ama ona da çok ihtimal vermiyorum)Aşuraya sümüğünü atmaz King......
Sen ciddisin sanırım....Jack ashura için hafif kalır. Queen kılıc ustası değil. E bu adama kim kaldı? ( düşük ihtimal smoothie, ama ona da çok ihtimal vermiyorum)