O bölümlere bi bakındım da; kedi özellikle kininden bahsediyor. Sulong kedi yeter zaten barzoya.Kedi fili yer.
O bölümlere bi bakındım da; kedi özellikle kininden bahsediyor. Sulong kedi yeter zaten barzoya.Kedi fili yer.
Evet kedinin kinine, intikam duygusuna özellikle vurgu yaptı mangaka. O sözler boşa gitmez sanırım.O bölümlere bi bakındım da; kedi özellikle kininden bahsediyor. Sulong kedi yeter zaten barzoya.
Aynen. Zaten kafa kafaya adamlar. Sulongsuz bile 2vs1 alırlar. Hangisi alır konusunda da Neko bence de olacak şey.Evet kedinin kinine, intikam duygusuna özellikle vurgu yaptı mangaka. O sözler boşa gitmez sanırım.
Ama bacak kol yok. O sıkıntı o yuzden net 2v 1 olmalı ama sulong bencede fazla kacar gıbı.2v1 sulong formu ile bir de çok fazla olur ya. Ben Nekomamushinin ve Inuarashinin tekken bile YC3 olduğunu düşünüyorum. Bunlar sulonglanacak da 2v1 dalacaklar :/
Yok reis öyle olur mu bunlar 7 kişi 7 pay olarak girecekler malum kurban olarak mamut kesmek daha çok sevap points veriyor diyorlar.Sanji ve Law birlikte tabii ki.
Baya olacak bekle ve gör. O-soba mask geyiği boşuna değildi. Oda sırf o sahneyle bile Law ve Sanji'yi eşleştirdi. Sahneye tekrardan bak dönen geyik "ahh siz daha neler yaşayacaksınız birlikte" diye bağırıyordu.Yok reis öyle olur mu bunlar 7 kişi 7 pay olarak girecekler malum kurban olarak mamut kesmek daha çok sevap points veriyor diyorlar.
Ben de öyle bi' hava almıştım, lakin karşılarındaki Jack değil de, Law-Usopp-Sanji üçlüsü Queen'e girer gibi. Alet edevat, absürtlük oldu mu o VS'ye hep Usopp karışır.Baya olacak bekle ve gör. O-soba mask geyiği boşuna değildi. Oda sırf o sahneyle bile Law ve Sanji'yi eşleştirdi. Sahneye tekrardan bak dönen geyik "ahh siz daha neler yaşayacaksınız birlikte" diye bağırıyordu.
Yani Queen olursa da harika olur. Muhtemelen Queen bunların çizgi romanına hayran çıkacak Sanji'nin o halini görünce gözleri parlayacak. Usopp-Law-Sanji vs Queen izlediğimiz en zevkli şeylerden birisi olabilir.Ben de öyle bi' hava almıştım, lakin karşılarındaki Jack değil de, Law-Usopp-Sanji üçlüsü Queen'e girer gibi. Alet edevat, absürtlük oldu mu o VS'ye hep Usopp karışır.