Onu doğru diyorsun law zorodan güçlü değildir law olmaz katılıyorumLaw dof'la baş edemdi kingi alacak büyük sacmalik olur kid'in ben luffy'ile beraber kaido yada bm'ye dalaçağnı düşünyorum üstelik lawın zoro'dan güclü olduğnu nerden biliyosun.
Onu doğru diyorsun law zorodan güçlü değildir law olmaz katılıyorumLaw dof'la baş edemdi kingi alacak büyük sacmalik olur kid'in ben luffy'ile beraber kaido yada bm'ye dalaçağnı düşünyorum üstelik lawın zoro'dan güclü olduğnu nerden biliyosun.
O meyve yeteneği ile babam'da keser dofu keseydi keşke ama sonuç ortada.Belki onun durumu da senaryo idi. Sonuçta Law, Zoro'nun karşı karşıya olduğu adamları belki de saniyede ikiye bölerdi.
Hala akbaba zihniyetiyle yazıyorsun. Mangakanın Zoro'yu bu duruma düşürmüş olması hiçbir şey ifade etmiyor. Senaryo diye bas bas bağırıyor çünkü. Zoro'nun bu duruma düşmüş olması senin için ne ifade ediyor, bunu ne diye yazıyorsun çok da umurumda değil o yüzden.
Sen gerçekten...
Bütün bu gülüşler için teşekkür ederim. Sayende neşeleniyorum.
Dediklerine gelince.
"Mübalağa sanatını bir kurcala" derim. İkinci kez. Yaradan bahsederken ne demeye çalıştığımı anlarsın.
Çıtkırıldımlık olayına gelince de Zoro-Usopp karşılaştırmamı bir gözden geçir, belki bir faydası olur.
Yerin dibine geçmesi olayı ise, bizim bildiğimiz Zoro'nun yara bandı bile takmaya tenezzül etmeyeceği kesiğin onu devirmesi olayını kast ediyorum.
Kime göre?
Bana göre.
Neye göre?
Mangaya göre.
Neye binaen dediğim konusu da muallakta kalsın bari.
Bence zoroda dofu alamayabilirdi law iyi zorladı yineO meyve yeteneği ile babam'da keser dofu keseydi keşke ama sonuç ortada.
Sanki Zoro eliyle kesiyor. Üç tane kılıç kullanıyor. Kılıç ile ben de birilerini keserim.:S Meyvenin özellikle çok enerji harcattığını söylüyor. Law ona rağmen saatlerce kullanıyor. Dayanıklılığı iyi. Kaç kere delindi. Kolunu kestiler yine devam etti adam.O meyve yeteneği ile babam'da keser dofu keseydi keşke ama sonuç ortada.
At gözlüğünden iyidir. En azından tek noktaya odaklanıp geri kalan her şeye kör olmuyorum.Hala akbaba zihniyetiyle yazıyorsun. Mangakanın Zoro'yu bu duruma düşürmüş olması hiçbir şey ifade etmiyor. Senaryo diye bas bas bağırıyor çünkü. Zoro'nun bu duruma düşmüş olması senin için ne ifade ediyor, bunu ne diye yazıyorsun çok da umurumda değil o yüzden.
Mangaya göre hatalı, yanlış ve mantıksız olan onlarca şey var.
Valla adam mihawkı alcak seri sonu bu arc seviye atlamsı icin mecbur jack king gibi adamlarla dövüşüp güclenmesi gerek dofu alırmiydi alamazmıydi bilmem.Bence zoroda dofu alamayabilirdi law iyi zorladı yine
Anladım ne demk istediğni bakalım kimle dövüsecek seviyesini bu arc anlarız arzik.Sanki Zoro eliyle kesiyor. Üç tane kılıç kullanıyor. Kılıç ile ben de birilerini keserim.:S Meyvenin özellikle çok enerji harcattığını söylüyor. Law ona rağmen saatlerce kullanıyor. Dayanıklılığı iyi. Kaç kere delindi. Kolunu kestiler yine devam etti adam.
İyi o zaman her çok iyi meyveye sahip olana o meyve yeteneğiyle diye bir kulp bulalım.
İşte ben de onu diyorum. Dof kesilmemeliydi. Law da Zoro gibi senaryo kurbanı olabilir?
Jack hafif kaçar kingin tam gücünü bilmiyorum o da fazla gelebilir belki queen iyidirValla adam mihawkı alcak seri sonu bu arc seviye atlamsı icin mecbur jack king gibi adamlarla dövüşüp güclenmesi gerek dofu alırmiydi alamazmıydi bilmem.
O at gözlüğünü takmıyor olsaydın mangakanın Zoro'yu yerin dibine geçirdiğini ifade etmezdin zaten haklısın.At gözlüğünden iyidir. En azından tek noktaya odaklanıp geri kalan her şeye kör olmuyorum.
Tavsiye ederim.
Akbabalar doğanın düzenine faydalı hayvanlar.