Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

İzlerken gerim gerim gerilmek deyimi ne demekmiş insana öğreten bir yapım. Yan roller bile insanın karnında ağrılar yaratıyor. Laurence Olivier için boşuna tüm zamanların en iyi oyuncusu demiyorlar. Kraliçe tarafından ömür boyu asilzade, şövalyelik, baron, lord ve sir gibi ünvanları var. Ayrıca kendisi kadar büyük oyuncu olan Noel Coward’la aynı filmde olması bile film severler için ödül demek. İzlemeyenler izlemeli.
gizem, gerilim veya aksiyon filmi izlerken sürekli olarak ''kesin şimdi şu olacak, şuradan şu çıkacak, katil x kişi demişti dersiniz'' diyen ve başkalarına film izlemeyi zehir eden biri olarak filmi izlerken sürekli olarak yanıldım ve yanıldıkça hissettiğim gerginlik arttı.

bu benim ayıbım ama bu filmle beraber 3 filmini izledim sadece laurence olivier'ın. bu filmdeki oyunculuğunun çok iyi olduğunu düşünsem de muhteşemliğine o kadar da hakim değilim:üzgünüm:

Мне двадцать лет(I Am Twenty)

60'lar moskova'sındayız ve hayatta ne yapacaklarına dair pek de bir fikri olmayan gençleri takip ediyoruz.
7.5/10
3 saat boyunca depresif ve romantik bir dram filmi izleyeceğimi düşünerek açtım bu filmi ama beklentilerim boşa çıktı ve pek sıkılmadım filmi izlerken. konusu itibarıyla bir şaheser değil ama hem görüntü yönetmenliği çok iyi hem de filmin neşesi ve umudu eksik değil.

Muhteşem bir film, rahip karakteri de acayip orijinaldi.

Virginia’nın izbe bir yerleşim bölgesinde geçen film, iki kişinin öldüğü bir soygunun faili olarak idam cezasına çarptırılır. Suçlu bulunmasına rağmen çalınan para ortaya çıkmamıştır, çünkü Ben, tutuklanmadan önce parayı sadece küçük oğlu John’un bildiği bir yere saklamıştır. Para John’un geleceğini garanti altına almak için yerinde beklemektedir. Bu esnada hikayeye ilginç bir rahip çıkagelir. Sağ ve sol kollarında 'SEV' ve 'NEFRET ET' yazılı dövmeler bulunan ve çeşitli suçlar işleyen rahip Powell, Ben Harper’ın hücre arkadaşıdır ve paranın peşindedir. Tüm denemelerine rağmen paranın yerini öğrenemeyen rahip, Ben’in uykusunda sayıkladığı bir cümleden yola çıkarak paraya ulaşmaya çalışacaktır.
Sinema budur diyebileceğin nadir filmlerden birisi.Robert Mitchum'dan bahsediyorsun en unutulmaz rolüdür ama her filmini gönül rahatlığıyla izleyebilirsin.Bu film zamanında gişede başarısız olmuş aradan geçen 50 küsür senede değeri anlaşılmış.Yönetmeni yine çok usta bir oyuncu olan Charles Laughton da bundan sonra başka film çekmemiş malesef.
Bunny Lake is Missing

çok iyi bir gizem ve gerilim filmi, izleyin izlettirin.
Bu filmi beğendiysen bahsetmeden geçemeyeceğim bu yönetmenin öyle bir filmi var ki ölmeden önce izlemek lazım herkese tavsiye ederim imdb linki koyuyorum. https://www.imdb.com/title/tt0037008/

gizem, gerilim veya aksiyon filmi izlerken sürekli olarak ''kesin şimdi şu olacak, şuradan şu çıkacak, katil x kişi demişti dersiniz'' diyen ve başkalarına film izlemeyi zehir eden biri olarak filmi izlerken sürekli olarak yanıldım ve yanıldıkça hissettiğim gerginlik arttı.

bu benim ayıbım ama bu filmle beraber 3 filmini izledim sadece laurence olivier'ın. bu filmdeki oyunculuğunun çok iyi olduğunu düşünsem de muhteşemliğine o kadar da hakim değilim:üzgünüm:
Tiyatronun en büyük ismi olmasından mütevellit Laurence Olivier Tiyatro Ödülü sahibi olan kişi direkt A sınıfı oyuncu kategorisine geçiyor(Judi Dench, Ian McKellen, Michael Gambon, Jonathan Pryce, Eddie Redmayne, Maggie Smith, Jessica Lange gibi). Kendisi de zaten bir Shakespeare oyunu olan Hamlet'i sinemaya aktararak bir Shakespeare rolüyle Oscar sahibi olan tek kişi olmuştur. The Shoes of the Fisherman, Othello, Henry 5, Rebecca, Wuthering Heights, Pride and Prejudice, That Hamilton Woman benim izlediğim filmleri. Benzer oyunculardan benim en sevdiğim ise Derek Jacobi'dir. Allah daha uzun ömür versin. Varlığı yeter.

Bu filmi beğendiysen bahsetmeden geçemeyeceğim bu yönetmenin öyle bir filmi var ki ölmeden önce izlemek lazım herkese tavsiye ederim imdb linki koyuyorum. https://www.imdb.com/title/tt0037008/
yapım yılı 1944 olduğu için çıkartmıştım bu filmi izleme listemden. güzel filmler de izlemiş olsam da o dönemlere ait, bir yerden sonra 30'lar ve 40'lar sinemasına ait filmler izlemek çok yorucu geldiğinden salmıştım o dönemleri ama bu filmi aldım tekrardan izleme listeme, ilk fırsatta izleyeceğim.

Tiyatronun en büyük ismi olmasından mütevellit Laurence Olivier Tiyatro Ödülü sahibi olan kişi direkt A sınıfı oyuncu kategorisine geçiyor(Judi Dench, Ian McKellen, Michael Gambon, Jonathan Pryce, Eddie Redmayne, Maggie Smith, Jessica Lange gibi). Kendisi de zaten bir Shakespeare oyunu olan Hamlet'i sinemaya aktararak bir Shakespeare rolüyle Oscar sahibi olan tek kişi olmuştur. The Shoes of the Fisherman, Othello, Henry 5, Rebecca, Wuthering Heights, Pride and Prejudice, That Hamilton Woman benim izlediğim filmleri. Benzer oyunculardan benim en sevdiğim ise Derek Jacobi'dir. Allah daha uzun ömür versin. Varlığı yeter.
ben bu filmi dışında spartacus ve sleuth'u izlemiştim. spartacus için aynı şeyi söyleyemem ama sleuth hakikaten iyi filmdir. ben de severim derek jacobi'yi ama özellikle 90'lar sonrası o kadar çok sayıda kötü filmde oynadı ki iyi bir oyuncu olduğunu bilsem de bir yandan da bruce willis izlenimi veriyor bana.

ben bu filmi dışında spartacus ve sleuth'u izlemiştim. spartacus için aynı şeyi söyleyemem ama sleuth hakikaten iyi filmdir. ben de severim derek jacobi'yi ama özellikle 90'lar sonrası o kadar çok sayıda kötü filmde oynadı ki iyi bir oyuncu olduğunu bilsem de bir yandan da bruce willis izlenimi veriyor bana.
Bruce Willis mi, yapma :). Biri dağın zirvesi, diğeri kuyu. Derek Jacobi oyunculuğu klasik tarzdan moderne de taşıyabilen tek oyuncu. 86 yaşında ve hala aktif. Bekleyen de 9 projesi var. Dün Hamlet'i, bugün histerik bir adamı, yarın da şapşalı oynamaya hazırlanabilecek derecede bir oyuncu dahisi. İzlenimin Robert De Niro için söylenebilir evet, ama Derek Jacobi için ?. Yok olmaz.

yapım yılı 1944 olduğu için çıkartmıştım bu filmi izleme listemden. güzel filmler de izlemiş olsam da o dönemlere ait, bir yerden sonra 30'lar ve 40'lar sinemasına ait filmler izlemek çok yorucu geldiğinden salmıştım o dönemleri ama bu filmi aldım tekrardan izleme listeme, ilk fırsatta izleyeceğim.
Aslında 1935-55 arası Hollywood'un altın çağıdır denebilir tarihler konusunda farklı görüşler olsa da.Altmışlara yakın biraz bozulmalar başlıyor televizyona kayıyor bazı şeyler. 30'lu yıllarda kimi konularda zamanla ustalaşıldığı için 35 dedim ben sesli sinema bir anda oturmuyor çünkü.Ancak 1940 falan savaş öncesi ve sonrası tamamen zirve dönemler getir herhangi bir film gözü kapalı izleyeyim hele ki kara filmse.

Bruce Willis mi, yapma :). Biri dağın zirvesi, diğeri kuyu. Derek Jacobi oyunculuğu klasik tarzdan moderne de taşıyabilen tek oyuncu. 86 yaşında ve hala aktif. Bekleyen de 9 projesi var. Dün Hamlet'i, bugün histerik bir adamı, yarın da şapşalı oynamaya hazırlanabilecek derecede bir oyuncu dahisi. İzlenimin Robert De Niro için söylenebilir evet, ama Derek Jacobi için ?. Yok olmaz.
derek jacoki kötü filmlerde oynamış olsa da içinde yer aldığı yapımlara film diyebiliyoruz hâlâ ama robert ne niro... dedem bir noktadan sonra öyle bir saldı ki bu işleri, kısa film çeken bir sinema öğrencisinin deneysel sanat filminde bile izleyebilirmişiz gibi geliyor kendisini. hakeza aynısı al pacino için de geçerli. çok korkunç yapımlarda yer alıyor bu iki aktör de ve bruce willis seviyesinin bile altındalar, adam sandler ve nicolas cage seviyesi işlerde görüyoruz kendilerini.

robert de niro demişken en son silver linings playbook izledim bi on sene önce izleyip beğenmiştim ama şimdi açınca hiiç beğenmedim. zaten çok bir iddiası olmayan gelişigüzel bir film ama 7.7 imdb puanı şaşırmış. jennifer lawrence ‘a da sarıdan çok siyah yakışıyormuş..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık