Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

the substance

beğenmedim. yönetmen derdini anlatmak isterken dibime girmiş ve kulağıma, ''nasıl, yeteri kadar rahatsız oldun mu? olmadıysan eğer biraz daha rahatsız edici sahne koyayım.'' diye fısıldıyormuş gibi hissettim filmi izlerken. bence yönetmen, filmin anlatmak istediği konunun o kadar da derin olmadığını fark ettiği için yüzümüze gözümüze rahatsız edici sahne fırlatmaya karar verdi ve bu iş ortaya çıktı.

caps lock açık kullanılarak atılmış bir melih gökçek tweet'i okumak gibi bir şeydi bu filmin rahatsız ediciliği.

İspanyol sinemasına dair 3-4 film ve 2 dizi izlemiştim ve beğenmiyordum sinema anlayışlarını. Çünkü her şeyde kompleksler ve "marjinallik babacum" kafasında işleri var bu emmilerin. Torrento'da bunlardan biri diyebiliriz aslında. Ancak diğerleriyle karşılaştırdığımda belki de izlemekten en zevk aldığım İspanyol yapımı diyebiliriz. Ancak bir o kadar da neden İspanyol sinemasını sevmediğimi de hatırlattı. Bu emmilerin genel sorunu şu: metaforu, sembolizmi, iğnelemeyi iyi bir kurgu ve oyunculukla destekleyemiyorlar. Zaten ses dublajı da pastanın üzerine koyulan meyvesi olmuş. Bir seslendirme sanatçısı var ve tüm yan karakterleri o seslendiriyor. Ciddiyim. Oyuncular da aynı şekilde oyunculuklarını dublaja taşıyamamışlar. İlk başta Dublaj zaten mizahı öldürür diye düşünmüştüm. Sonra da dublaj olup da; gayet kahkaha attığım çokça film, dizi oldu. Hatta orijinalinden iyi olan filmlerimiz de var. Burada asıl sıkıntı oyuncular zaten filmde doğru düzgün gösteremediği performansı dublajda da gösterememişler. Bu da potansiyelini oldukça düşürmüş.

Yer yer güldüğüm sahneler oldu. Ülkemizden hangi filmlere benzetirdin derseniz; Kolpaçino ile Recep İvedik karışımı bir film derdim. Ancak başarısız versiyonu. Ayrıca filmi izlerken şunu farkettim. İspanya'nın Madrid'i aslında 1990'ların İstanbul'u gibi bir şehirmiş. İlginç bir deneyimdi.
@Montana bilerek kötü film önermiş sana.

Amazon'a üyeliğim olması çok iyi bir şey lan! Filmi izlediğimde "Ulan para. Para verince filmin görüntü kalitesi bile farklı iyi geliyor" demiştim. Ayrıca Prime'a her girdiğimde şunu izlerim, bunu izlerim diye erteleyip duruyordum. Vesper filmi belki de bu ertelememi kıracak film olur. Çünkü film konusunda çok seçiciyim. Dile kolay, bir film 1-2 saat arası vakit ayırıyorsun. platformun içeriği çok zengin aslında. Ayrıca mobilden de indirip izleyebiliyorsun. Normalde korsan sitelerden izliyorum. Ancak Amazon, verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla aldığın bir şirket. Oyun, video, online alışveriş'e sadece aylık 50 TL civarında verip yaralanabiliyorsun.

Vesper filmi, size başkalaşmış ve daha da vahşileşmiş bir ekosistemde yaşamaya çalışan bir kızın ve onun yatalak babasının hayatını anlatıyor. Filmin ana kahramanını canlandıran aktris Raffiella Chapman gerçekten çok iyi oyunculuk sergiliyor. Film boyunca yaşadığı gerilimi ben dahil hissettim. Gerilim, doğanın verdiği tehlikede değil de; Beni gerçekten geren unsur, çökmüş ekosistemden sonra oluşan toplulukların trajik bir şekilde vahşileşmesi. Kızın babasını Richard Brake canlandırıyor. Uzun zamandır görmediğim oyuncuydu. Üzülmeyle karışık tebessüm ettim. Zamanında Doom filminde Portman karakterini canlandırıyordu. Hatta Nolan üçlemesinin Bruce Wayne karakterinin ailesinin de katilidir. Kardeşimle oyuncunun canlandırdığı Portman karakterin geyiğini çok yapardık. Şahsen ilk kez iyi karakteri canlandırdığını gördüm. Film, önemli bir karakterin katılmasıyla daha da ilginçleşiyor ve filmin sonunu daha da merak ediyorsun. Filmin sonu beni tatmin etti ama bir o kadar da buruk. Zaten sonda çalan güzel müziğin eşliğinde credits ekranına bakakaldım. Filmi canı gönülde tavsiye edebilirim. İyi seyirler.

Son düzenleme:
Amazon'a üyeliğim olması çok iyi bir şey lan! Filmi izlediğimde "Ulan para. Para verince filmin görüntü kalitesi bile farklı geliyor" demiştim. Ayrıca Prime'a her girdiğimde şunu izlerim, bunu izlerim diye erteleyip duruyordum. Vesper filmi belki de bu ertelememi kıracak film olur. Çünkü film konusunda çok seçiciyim. Dile kolay, bir film 1-2 saat arası vakit ayırıyorsun. platformun içeriği çok zengin aslında. Ayrıca mobilden de indirip izleyebiliyorsun. Normalde korsan sitelerden izliyorum. Ancak Amazon, verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla aldığın bir şirket. Oyun, video, online alışveriş'e sadece aylık 50 TL civarında verip yaralanabiliyorsun.

Vesper filmi, size başkalaşmış ve daha da vahşileşmiş bir ekosistemde yaşamaya çalışan bir kızın ve onun yatalak babasının hayatını anlatıyor. Filmin ana kahramanını canlandıran aktris Raffiella Chapman gerçekten çok iyi oyunculuk sergiliyor. Film boyunca yaşadığı gerilimi ben dahil hissettim. Gerilim, doğanın verdiği tehlikede değil de; Beni gerçekten geren unsur, çökmüş ekosistemden sonra oluşan toplulukların trajik bir şekilde vahşileşmesi. Kızın babasını Richard Brake canlandırıyor. Uzun zamandır görmediğim oyuncuydu. Üzülmeyle karışık tebessüm ettim. Zamanında Doom filminde Portman karakterini canlandırıyordu. Hatta Nolan üçlemesinin Bruce Wayne karakterinin ailesinin de katilidir. Kardeşimle oyuncunun canlandırdığı Portman karakterin geyiğini çok yapardık. Şahsen ilk kez iyi karakteri canlandırdığını gördüm. Film, önemli bir karakterin katılmasıyla daha da ilginçleşiyor ve filmin sonunu daha da merak ediyorsun. Filmin sonu beni tatmin etti ama bir o kadar da buruk. Zaten sonda çalan güzel müziğin eşliğinde credits ekranına bakakaldım. Filmi canı gönülde tavsiye edebilirim. İyi seyirler.

Artık bir filme başladığımda ya kötü çıkarsa diye düşünmeyeceğim. İzle ve deneyimle. Mottom artık bu.

@Millennium Wizard Torrentle alakalı en büyük sıkıntı şu: torrentte bir film indirmeye çalıştığımda paylaşımı olmadığı için filmi ya da bir dosyayı indiremiyorsun. Pirate Bay'de genellikle takılıyorum. Bir de bizim Rantan'ın önerdiği Stremio uygulaması var. Ancak onun mantığı da torrentle aynı. İzleyeni varsa sıkıntısız izlersin. İzlemek istediğim onlarca filmi açmadı. Sonra da sildim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık