Bunun 30 küsur filmi var bu diğerleri ile alakalı mı 50li yıllara dayanıyor ilk filmler.Godzilla Minus One
Sonunda dünya gözüyle eli ayağı düzgün bir Godzilla izleyebildim
İlk filmlerini baz alarak yapmışlar.Bunun 30 küsur filmi var bu diğerleri ile alakalı mı 50li yıllara dayanıyor ilk filmler.
Nolan da övmüş hayret. Son çıkan yeni imparatorluğu izledin mi ?Godzilla Minus One
Bir öncekini izlemiştim de bu son imparatorluk baya köpek bokundan hallice bir şeye benziyordu zaten. Japonlar işin özünü çok güzel yakalamış, Nolan da muhtemeldir bunu fark etmiş.Nolan da övmüş hayret. Son çıkan yeni imparatorluğu izledin mi ?
Saçma bir şey olmuş 2 maymuna ne gerek vardı... Neyse izleyeyim bunu bomba sonrası falan imdb puanı da güzel.Bir öncekini izlemiştim de bu son imparatorluk baya köpek bokundan hallice bir şeye benziyordu zaten. Japonlar işin özünü çok güzel yakalamış, Nolan da muhtemeldir bunu fark etmiş.
İnternet miğmine dönüşmüştü zaten diğeri:d İzle izle, bir iki şey dışında seveceğini düşünüyorum.Saçma bir şey olmuş 2 maymuna ne gerek vardı... Neyse izleyeyim bunu bomba sonrası falan imdb puanı da güzel.
Gojira’nın ilk filmini 1954 olması lazım izlemiştim koleksiyon filmleri arasında yer alıyordu.Teknolojik imkanları es geçersek şimdiki gibi Godzilla şunu şunu döver diye güç fetişi yapılan filmlerden değildi.İşin içine bilimsellik ve tarih katıp farklı bir atmosfer oluşturmuşlardı iyi bir korku filmi havası vardı filmde.İyi diyorsan listeme alayım filmin orjinali japon işi olduğu için şu anki Hollywood ne anlar zaten içini boşaltmak dışında.Godzilla Minus One