Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Moby Dick (1956).

Gayet beğendiğim bir film oldu. Özellikle kaptanı canlandıran oyuncu çok güzel oynamıştı.

Benim için mutlu sonla bitti. Vallahi senciyiz Moby Dick. Hayvan kendi halinde yaşayıp gidiyor siz salça oluyorsunuz.

Bazı balina avlama sahneleri gerçekti galiba biraz tuhaf oldum.

1940'lı yıllarda İstanbul’da bulunan eski bir konakta yaşayan yaşlanmış Kemal, artık unutulmaya yüz tutmuş anılarını anlatıyor.
Piano Piano Bacaksız, her bir odasını bambaşka insanlara kiraya verilen bir konakta, savaşın da getirdiği zorluklara rağmen hayata tutunma çabası veren bir grup insana dair etkileyici bir hikaye.
Usta yönetmen Tunç Başaran, Piano Piano Bacaksız ile 1991 yılında İstanbul Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülüne layık görülmüştü.
Çocukken Trt verirdi orada izlerdim. O zamanlar güzel gelmişti.

John Wick izledim. Zaman kaybıydı. Zaten beklentim yoktu vakit geçirmelik açayım dedim o da zar zor geçti.
Boru gibi aksiyon filmidir JW. Bir insanın şunu izlemeden evvel az çok ne izleyeceğini bilip de zaman kaybı olarak nitelendirmesi için ya duygusal buhranlarda sürükleniyor olması lazım ya da zevksiz. Umuyorum ilkidir, sonuçta geçer gider.

Boru gibi aksiyon filmidir JW. Bir insanın şunu izlemeden evvel az çok ne izleyeceğini bilip de zaman kaybı olarak nitelendirmesi için ya duygusal buhranlarda sürükleniyor olması lazım ya da zevksiz. Umuyorum ilkidir, sonuçta geçer gider.
Son 20 yılın en iyi aksiyon işine burun kıvıran birine direkt zevksiz de geç🤗
Cem Yılmaz diyor ya "Girişte veriyorlar tabancayı sıka sıka ilerliyorsun." işte öyle bir şey. Film zevkine güvendiğim biri önermişti diğer aksiyonlar gibi değil diye. Beni yanlış yönlendirmiş. Aksiyon filminin iyisi yoktur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık