Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

TITANE (2021)

İzlediğim filmler arasında, beni en çok rahatsız eden filmlerden biri oldu Titane. Midesiz biriyim ama izlemesi çok zordu. 3 küsur saat sürdü filmi bitirmem ama yine de birkaç arkadaşıma, bu filmi izlemeleri için baskı yapmayı düşünüyorum çünkü bıraksalar saatlerce konuşurum film hakkında. Seneler sonra bile aklımda kalacağından eminim bu filmin. Çok beğendim.
Arabalı malum film bu muydu?

30 Days of Night (2007)

Lisede yarım yamalak izlediğim bir filmdi. Baştan izleyeyim dedim. Fena değildi bazı sahneleri. Vampir diye bir şey olsaydı böyle bir şey olurdu aşağı yukarı. Öyle çok beklentiniz olmasın tabii. İzleyecek bir film bulamadıysanız izleyebilirsiniz. Puanım 6.

İçinde Yaşadığım Deri(2011) Drama-gizem , gerilim ve şok edici final .Banderas çok iyi oynamış filmde çok beğendim .
Yönetmen : Pedro Almodóvar

Konu:
Bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görüntüden kurtarmak için yeni bir deri yaratmak üzerine çalışmalar yapan estetik cerrahı Dr Robert Ledgard (Antonio Banderas) on iki yıl boyunca evindeki laboratuvarında çalışmaya devam eder ve domuz-insan kanı karışımıyla elde ettiği bir deri üretir.

Eşinin yanmış vücudunu görmesi üzerine intihar etmesi ve küçük kızlarının da buna şahit olmasından sonra büyük depresyon geçiren aile iyice hassaslaşmıştır. Küçük kız büyüdüğünde de psikolojisini bozan bir olay yaşayacak, bu olayın üzerine Dr Ledgard, yaptığı deneyleri büyüterek neredeyse DR Frankenstein haline gelecektir...

Gerilim türündeki film, Fransız polisiye yazarı Thierry Jonquet'in "Tarantula" isimli 2005 tarihli romanından uyarlandı. Yönetmenin 20 yıl sonra Antonio Banderas'la tekrar bir araya geldiği 'The Skin That I Live In', kızına tecavüz eden bir adamdan intikam almaya çalışan psikolojisi bozuk bir plastik cerrahın saplantılarını ve hücrelerle ilgili yaptığı araştırmalar sayesinde yeni bir insan derisi yaratmasını konu alıyor.

Two Lovers

Joker Abinin psikolojik sorunları zirve yaptığından ailesinin evine taşınıyor ve ebeveynleri, depresif bir halde olan Joker abimizi esmer bir hatunla tanıştırıyor. Aile dostlarının kızı olan bu esmer hatun tabiri caizse ilik gibi ve Joker abiden hoşlanıyor. Aaa iki güzel insanın ilişkisinin gelişimini izleyeceğiz galiba derken... Joker abinin yan daireye sarışın bir hatun taşınıyor. Hatunda DEHB var ve çarpık bir ilişki içinde. Joker abiyi de uyarıyor. Ben seni gardaşım gibi görüyorum ve berbat biriyim, sevme beni üzerim seni diyor ama Joker abi biraz ayran gönüllü olduğundan, güzel bir sarışın kadından ilgi gördüğü için gevşiyor gönlünün yayları ve hikaye akıp gidiyor.

Son düzenleme:
Bursa Bülbülü'nü izledim en son. Ata Demirer çok fonksiyonel bir şov adamı. Keyifle izletti kendini film baştan sona kadar. Başrol kadın oyuncu son zamanlarda gördüğün en işveli en güzel kadınlardan biriydi. Ağzım açık izledim nazar değmesin. Ekranlarda daha çok görmek lazım. Filmdeki en iyi oyunculuk ona ait. Ama güzel kardeşim bu film böyle bitmemeliydi ya. Bırakın az biraz neşemiz yerine gelsin bırakın imkansız aşk olsun falan hani madem gtü göbeği salmış 45 yaşındaki adam vs dünyalar güzeli kız aşkı yazıyorsun böyle fantezi işlere giriyorsun bari sonunu getir be. Neyse, tavsiye ederim şarkılar da güzeldi ortam da.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık