Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Birdman (2014)

Filmi çok beğendim. Sıkıcı olduğuna dair bir şöhreti olsa da başından sonuna kadar akıcıydı bana göre. Michael Keaton şahane oynamış. Edward Norton’da öyle. Filmin sinematografisi iyiydi, bütün filmin tek kamerayla çekilmesi hoşuma gitti. Diyaloglar güzeldi. Benim favori filmlerim arasına girdi. 10/10 bence.

Geçen gün izleyip hiç beğenmediğim Grand budapest hotel’le aynı sene yarışıp en iyi filmi kapması da hoşuma gitti :D

The Father (2020)

Çok güzel ve etkileyici bir filmdi . Anthony Hopkins söylendiği kadar iyi oynamış cidden. Bütün film kapalı mekanda geçse de oldukça sürükleyiciydi. Kullanılan müzikler de hoştu. Hopkins’in filmde kendi ismini hatta doğum tarihini kullanması hoşuma gitti.. Küçük ama güzel bir detaydı . Filmi biraz sound of metal’e benzettim sound of metal bence daha etkileyiciydi. Tabi sound of metal’i rastgele açıp izlemiştim The father izlerken zaten epey etkileyici film beklentisine girdiğim için çok şaşırmadım . Rastgele açıp izleseydim daha çok etkilenebilirdim.

İlk defa bir filmi İngilizce altyazılı izledim bu arada. Günlük konuşma hiç zorlamadı . Orta seviye İngilizce ile bütün diyaloglar anlasılır. Türk sitelerinde hep telif yemiş tarayıcı üstünden izlemek isteyenlere duyurulur.

Silinmiş Üye

The Father (2020)

Çok güzel ve etkileyici bir filmdi . Anthony Hopkins söylendiği kadar iyi oynamış cidden. Bütün film kapalı mekanda geçse de oldukça sürükleyiciydi. Kullanılan müzikler de hoştu. Hopkins’in filmde kendi ismini hatta doğum tarihini kullanması hoşuma gitti.. Küçük ama güzel bir detaydı . Filmi biraz sound of metal’e benzettim sound of metal bence daha etkileyiciydi. Tabi sound of metal’i rastgele açıp izlemiştim The father izlerken zaten epey etkileyici film beklentisine girdiğim için çok şaşırmadım . Rastgele açıp izleseydim daha çok etkilenebilirdim.

İlk defa bir filmi İngilizce altyazılı izledim bu arada. Günlük konuşma hiç zorlamadı . Orta seviye İngilizce ile bütün diyaloglar anlasılır. Türk sitelerinde hep telif yemiş tarayıcı üstünden izlemek isteyenlere duyurulur.
Ben de bunu yazmaya gelmiştim. :artiz:

Martin Eden, genç bir denizcinin hayat yolculuğuna odaklanıyor. İşçi sınıfı mensubu olan Martin Eden, denizcilik yaparak geçimini sağlar. Bir gün San Francisco’da yaşayan üst sınıf bir genç olan Arthur Morse’nin hayatını kurtaran Martin, teşekkür amacıyla Arthur’un evine davet edilir. Burada Arturo'nun güzel kız kardeşi Elena ile tanışan Martin, genç kadını görür görmez aşık olur. Martin’in Elena’ya duyduğu aşk, ulaşmak istediği sosyal statünün de sembolü olur. Martin, statüsünün yarattığı engellere karşı koymaya çalışırken yazar olma hayalini de gerçekleştirmek için çabalar.

Martin Eden, genç bir denizcinin hayat yolculuğuna odaklanıyor. İşçi sınıfı mensubu olan Martin Eden, denizcilik yaparak geçimini sağlar. Bir gün San Francisco’da yaşayan üst sınıf bir genç olan Arthur Morse’nin hayatını kurtaran Martin, teşekkür amacıyla Arthur’un evine davet edilir. Burada Arturo'nun güzel kız kardeşi Elena ile tanışan Martin, genç kadını görür görmez aşık olur. Martin’in Elena’ya duyduğu aşk, ulaşmak istediği sosyal statünün de sembolü olur. Martin, statüsünün yarattığı engellere karşı koymaya çalışırken yazar olma hayalini de gerçekleştirmek için çabalar.
Film nasıl iyi mi? Kitap güzeldi.

Film nasıl iyi mi? Kitap güzeldi.
Yönetmen değişik, sanatsal bir şeyler denemiş. İtalyan filmi olduğu için hikaye Napoli'ye taşınmış. Bayağı yorum katmışlar. ?

Bir de Martin Eden'i oynayan aktör karakteri çok iyi canlandırmış ama filmdeki Martin kitaptakine pek benzemiyor. Vakit varsa izlenebilir.

Nasipse adayız. Özel hastane sahibi bir doktorun belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin anlatıldığı bir film.

Ercan Kesal 2004 yılında gerçekten bir doktor olarak 2004 yılında chp'den belediye başkan aday adayı olmuş. Otobiyografik bir film diyebiliriz bir nevi.

Ben gayet güzel ve gerçekçi buldum. Daha fazlası sahnelerinden bahsetmek olur. İzlemenizi öneririm.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık