Sevdiğim serilerden birisidir. Bence en iyisi ilk filmdi. Split ve Glass'da aynı derece güzeldi bence. Bu arada bu seriyi yapan arakadaş Avatar'ın live-action filmini de yapmıştı.Unbreakable - Split - Glass üçlemesini izledim. İzlediğime pişman değilim ama kimseye önermem şahsen bu şekilde izlemeyi. İlk ve son filmi sektör edin Split tek başına gayet güzel bir film onu izleyin yeter, zaten hemen hemen hiçbir bağlantısı yok önceki filmle.
Diğer ikisini izlemedim ama ilk film hiç fena değildir ya.Samuel'in o sondaki sözleri bile yeter.Unbreakable - Split - Glass üçlemesini izledim. İzlediğime pişman değilim ama kimseye önermem şahsen bu şekilde izlemeyi. İlk ve son filmi sektör edin Split tek başına gayet güzel bir film onu izleyin yeter, zaten hemen hemen hiçbir bağlantısı yok önceki filmle.
Biliyorum onu yaptığı gavatlığı affettirmek için Split'i çekmiş zatenSevdiğim serilerden birisidir. Bence en iyisi ilk filmdi. Split ve Glass'da aynı derece güzeldi bence. Bu arada bu seriyi yapan arakadaş Avatar'ın live-action filmini de yapmıştı.
Valla ben sadece Split'i öneririm insanlara gönül rahatlığıyla. Diğerlerini izlemek isteyen araştırsın baksın ilgisini çekerse izlesinDiğer ikisini izlemedim ama ilk film hiç fena değildir ya.Samuel'in o sondaki sözleri bile yeter.