Fransızca öğrenmek için bir sebep daha. Ha doğru sen seçememiştin o dersiCidden o konuda ayrı bir başarılı, bazı sahnelerde olan Fransızca rap şarkıları bile ayrı hoşuma gitti.
Fransızca öğrenmek için bir sebep daha. Ha doğru sen seçememiştin o dersiCidden o konuda ayrı bir başarılı, bazı sahnelerde olan Fransızca rap şarkıları bile ayrı hoşuma gitti.
Filmin ilk yarısı tam bir Yeşilçam havasında geçti, ikinci yarı "Asyalı" işlerindeki o malum olaylar başlayınca film biraz gözümde yükselmeye başladı. Sonu güzel değildi bence saçmalamışlar orada.Dün gece Kore yapımı olan Parazite (Gisaengchung) filmini izledim. Ama çok yüksek beklentiler içerisine girdigim için hayal kırıklığına yaşadım.
Yanı Kore filmlerini, hikayelerini ve sosyal hayatini nerak ettigim için sıkılmadım ama beklediğimi de alamadım.Aslında film güzel başladı ama ortalarında ve özellikle sonlarına doğru tempo o kadar düştü ki sıkıldım izlerken. Fakir ailenin teker teker zengin ailenin evine entrikalar ile girmesi ile ben ailenin parazit gibi zengin ailenin icine yayilacagini herşeylerini ellerinden alacaklar sandim ama oyle olmadi, entrikalar ile evden attiklari hizmetci kadin ve bodrum kati ile beraber gerilim sonlara dogru yukselecek sandim oda olmadi. Birde olaylar cok hizli gelisti gibi, eve yerlesmeleri, cocuk ile kizin sevgili olmasi, hersey cok hizli oldu.
Joker tam 7'lik filmdi.Mulholland Drive
İzlediğim en karışık film olabilir herhalde. Çok övgülerle bahsedilen bir filmdi hakkını verdiğini düşünüyorum 10/10 film.
Joker
Güzel film güzel oyunculuk ama başyapıt denemez bana göre. Imdb puanı biraz şişik.
Şu siyahi manit mevzusu yüzünden 4'lük film. O olmasa net 8'lik film. Fakat kıyamadığımızdan 7 veriyoruz işte.Joker tam 7'lik filmdi.
Şu siyahi manit mevzusu yüzünden 4'lük film. O olmasa net 8'lik film. Fakat kıyamadığımızdan 7 veriyoruz işte.