Şu film Türkiye'de vizyona girmedi yaZombieland 2:
Eğlenceliydi yine.
Gerçekten çok büyük ayıp ve kayıp.Şu film Türkiye'de vizyona girmedi ya
720p'den mi izledin reis?Resmi Sırlar
Amacı savaşı durdurmak ve hayat kurtarmak olan Katherine Gun, BM Güvenlik Konseyi'ne karşı düzenlenen yasadışı bir NSA casus operasyonunu gördüğü bir e-mail aracılığıyla İngiliz gazetesi Londra Observer muhabiri Martin Bright'a sızdırır. Bunun ardından Katherine, tutuklanmayla karşı karşıya kalır. İstihbarat çalışanının tutuklanması bu gizli bilgiyi dünya çapında manşetlere taşır. Katherine'i serbest bıraktıracak delili elde etmeye çalışan Martin, Katharine ve Martin'in hayatını büyük bir tehlikeye sokan komployu ortaya çıkarır. Bu süreçte Katherine evliliği ve hayatta kalma mücadelesi için ayakta kalmalıdır.
İzlerken sinirlerim bozuldu aslında ama hayatta olan şeyler.. Gerçek hayatta da böyle bir şey olunca etkileniyor insan güzel bir biyografi olmuş.Oyuncular zaten mükemmeldi. Kadının sonuna kadar gitmesi taktire şayan yani..
hahah Nereden anladın?720p'den mi izledin reis?
Konusu kısmından. Eklendiğinde imdb puanını görüp bi bakmıştım ama izlemedim.hahah Nereden anladın?
İzle bunu da biraz hızlı geçişler olmuş gibi ama sürükleyici.Konusu kısmından. Eklendiğinde imdb puanını görüp bi bakmıştım ama izlemedim.
2-3 güne, vakit bulursam o siteden The Lighthouse'u izlemeyi düşünüyorum.