Çocukken ne korkardım. Şimdi izleyince komik kalıyor.Çocukluğumuzun efsane filmi
Çocukken ne korkardım. Şimdi izleyince komik kalıyor.Çocukluğumuzun efsane filmi
Nolan'ın tek iyi filmi netThe Prestige
İzlemeden geçilmemesi gerekilen bir film. İzledikten sonra da ben anlamıştım demeyin
Yapma.Nolan'ın tek iyi filmi net
Mutlu epik sona çok bağlıyor gereksiz sevgi ve umut dolu filmlerinin sonları.Yapma.
6. Filmi de varmış. Bir ara izleyeyim Ben korkmazdım. Severim böyle yaratıklarıÇocukken ne korkardım. Şimdi izleyince komik kalıyor.
5 bana yetti. 6. filmi belki 3-5 sene sonra izlerim.6. Filmi de varmış. Bir ara izleyeyim Ben korkmazdım. Severim böyle yaratıkları
Harbi yapma ya :d git Batman izle kendine gelNolan'ın tek iyi filmi net
İnception'ın iyi sonla bittiğini düşünmen bile senin iyi sonlara karşı tsundere bir sevgi beslediğini gösterir (Hayır kötü bitmiş olamaz, iyi bitti iyi).Mutlu epik sona çok bağlıyor gereksiz sevgi ve umut dolu filmlerinin sonları.
Ailecek Saskiniz (2018)
Ben bu adamların filmlerini beğenmiyorum ya. Gene beğenmedim. Dizileri de zaten yan karakterleri kurtarıyor. Filmde yan karakterler de zayıf olunca, film olmamış. He güldük eğlendik okey de, kendilerinden beklentim daha büyüktü açıkcası. Diğer yerli komedilerle yarışamazlar bu şekilde.net
Limonata (2015)
Çok iyi.