Aynen. Çok seviyorum adamı. Bu film de güzelYes Man,Jim Carrey efsane birisi.
Adamın tüm filmlerini sıkılmadan izlerimYes Man,Jim Carrey efsane birisi.
Îzlettiriyor bir şekilde.Adamın tüm filmlerini sıkılmadan izlerim
Ophelia'nin ninnisini hatırlattı . Duygulandim.Pan'ın Labirenti. Lisede üç kişi yakın arkadaşlar olarak film izlemeyi çok sever, sürekli film izlerdik. Bu filmi de elden geçirmiştik, sonrasında da izlediğimiz en kötü film olduğu konusunda kesin bir fikir birliğine varmıştık İnsan lisede biraz mal oluyor zaten bu sır değil. Hiç anlamamışızdır o zaman doğal olarak.
Nihayet geçmişimle hesaplaştım Arınma akşamı gibi oldu. Mükemmel bir filmmiş.
Aynen ya bu kadar hüzünlü bir dram filmini fantastik bir çerçevede işleyebilmek gerçekten çok başarılı bir iş.Ophelia'nin ninnisini hatırlattı . Duygulandim.
Fazlasiyla etkileyici bir filmdi.
Once upon a time in holywood'mu. O ise eğer hakikaten kadrosu sağlam.Yıllardır sinemaya gitmiyorum Tarantino'da pek izlemiş biri değilim ama kadrosundan dolayı baya ilgimi çekmişti. Yorumları okuyunca o ilgide gitti lanet olsun bir dahaki seneye gideriz artık
Aynende hep kötü yorum okudum. Bu kadroya bu film mi gibisinden.Once upon a time in holywood'mu. O ise eğer hakikaten kadrosu sağlam.
Ben de izlenemedim ama bu adamlar ne yapsalar yaranamazlar.Oscar almadan önce titanik'e böyle yılışık dizi mi olur diyenler de vardı.Aynende hep kötü yorum okudum. Bu kadroya bu film mi gibisinden.