Bu öyle alelade bir film değil gençlik filmlerinin şahlarından 80'lerin en unutulmaz filmlerinden biri.Özellikle amerikanlar çok seviyor o yaştaki dönemlerini ayna gibi yansıttığı için.Yakın dönemden çoğu filmde bahsi geçer.Yönetmeni gençlik filmlerini çok iyi çekiyor erken öldü galiba kendi başından geçenleri çok iyi gözlemlemiş.The Breakfast Club
Community sebebiyle izledim filmi. İkisini de izleyenlerin tahmin edebileceği sahneler gelince epey eğlendim. Film güzeldi ayrıca. Gittikçe açılıyor.
Öyleymiş. Sixteen Candles'ı izledim şimdi de. Filmde bir yerde çocuk kameraya bakıp konuşuyor, o güzeldi. Bir de arka planda sürekli gösterdiği bir kız var, kendisi de Joan Cusack'mış meğer. İlginç.Bu öyle alelade bir film değil gençlik filmlerinin şahlarından 80'lerin en unutulmaz filmlerinden biri.Özellikle amerikanlar çok seviyor o yaştaki dönemlerini ayna gibi yansıttığı için.Yakın dönemden çoğu filmde bahsi geçer.Yönetmeni gençlik filmlerini çok iyi çekiyor erken öldü galiba kendi başından geçenleri çok iyi gözlemlemiş.