Reis oyuncular toplanmış.
Robert Downey ve Rober Duvall zaten malum, bir de Daredevil'daki Wilson Fisk'i oynayan Vincent D'Onofrio ( saçlı sakallı görmek bir garip oldu ) ve Fargo'nun ilk sezonunda Lorne Malvo'yu oynayan abi var.
Bu ara gençlik filmlerine sardım baya bi izledim favorilerimi sırayla buraya bırakıyorum izleyin pişman olmazsınız.
tamamdır bende bu tarz film arıyordumEmma Stone filmi Emma Stone yüzünden güzel eğlencelidir.
Şunu öneriyorum asla pişman olmazsın bir dene.Başrole şaşıracaksın.Heath Ledger yani Joker.
10 Things I Hate About You
Baya keyiflidir öneririm izle o filmi.Gençlik filmlerinin kanımca zirve noktası ise Dazed and Confused genç ve heyecanlı filmi fakat herkese hitap etmez.Sinema değeri daha ön planda bir film.İzleyenler bu filmde hiçbirşey olmadı diyebilir çünkü ortada başı sonu belli bir senaryo yok 70 dönemini anlatan saf gençlik filmi.tamamdır bende bu tarz film arıyordum
Eğlenceli, klasik Hollywood genclik filmi ama Heath Ledger'dan sonra izlerken huzunlendirdi beni.Şunu öneriyorum asla pişman olmazsın bir dene.Başrole şaşıracaksın.Heath Ledger yani Joker.
10 Things I Hate About You
Ben de Ispanyol Pansiyonu'nu önereyim. Erasmus'la ispanya'ya giden Fransız ogrenci üzerinden gelişen olayları anlatan, sıcak bir film.Bu ara gençlik filmlerine sardım baya bi izledim favorilerimi sırayla buraya bırakıyorum izleyin pişman olmazsınız.
'Kör adam ve köpeği' sahnesi efsanedir.Suspiria (1977)
Dario Argento'nun klasiklerinden biri, abim tavsiye etti geçen hafta izledim türünde başarılı bir film özellikle yılına göre, bu tarz kült filmleri seven arkadaşlara tavsiye ediyorum
http://www.imdb.com/title/tt0076786/