Knk normalde uzun uzun yazardım ama son çıkan anime bölümü herşeyi açıklıyorLuffy hala bir marco etmez. Adam sağ ve solla 2vs1 atıyor. Luffy sittin sene bunu yapamaz.
Knk normalde uzun uzun yazardım ama son çıkan anime bölümü herşeyi açıklıyorLuffy hala bir marco etmez. Adam sağ ve solla 2vs1 atıyor. Luffy sittin sene bunu yapamaz.
Tamamda sittin sene de Yonkou üstü olacak adam zaten. İki komutanı tek hamlede indirecek seviye olacaktır. Şu anda alamasa bile bir arc sonra alacak seviye olacaktır.Haki biten bir şey. G4ün süresi var. G4süz çöp.
İşte bu yüzden Kaido, arc sonunda yenilgi yaşayacak. Düşmanların genel sorunu bu. Ciddiye almıyor. Savaş sonunda da apışıp kalıyorlar.Kaido, oden için benimle dövüşebilecek hatta beni öldürebilecek biri diyor. Luffye karşı ise ciddi bile değil.
Bu yüzden Hibrit formunu açtı Novalara karşı evet.Kaido, oden için benimle dövüşebilecek hatta beni öldürebilecek biri diyor. Luffye karşı ise ciddi bile değil.
Red rock yiyince oden ve daha nicelerini luffyde görüyor bunun ardından luffye ciddi bir saldırı yaparak deniyor ama luffy halen o kıvama gelmiş görünmüyor. diğer dörtlü indikten sonra adam akıllı Luffy vs kaido görecez.Kaido, oden için benimle dövüşebilecek hatta beni öldürebilecek biri diyor. Luffye karşı ise ciddi bile değil.
Luffy Marco'dan net bir şekilde güçlüyse neden Kaido ile başabaş denk bir şekilde kapışamıyor,hemen yığıldı kaldı.Oden>Luffy>Marco
Marco da başa baş kapışamıyor ki.Linlin meyvesi ct yemesine rağmen saniyesinde boğazladi kendisini.Luffy Marco'dan net bir şekilde güçlüyse neden Kaido ile başabaş denk bir şekilde kapışamıyor,hemen yığıldı kaldı.
Marco'dan güçlü bir adam Kaido ile en azından epeyi bir süre kafa kafaya gidebilmeli.