ne küfürü hocam kıskananlar çatlasın diyorum, çekemeyenler anten taksın diyorumBu biye küfür mi ediy
ne küfürü hocam kıskananlar çatlasın diyorum, çekemeyenler anten taksın diyorumBu biye küfür mi ediy
Ya bırak Marco bunu ayağında sektirirkenki hali belliBen buraya oyun oynamaya gelmedim dedi.Oyun oynamak istiyorsanız hamamlarda oyun oynayan kostümlü birileri var demeye getirdi orada Zoro.Çok ince gönderdi mesajı öyle ki daha yeni yeni ulaşıyor...
Yav onu görmeleri de o son adalara falan denk gelir işte. Çok yolları kalmadı. Sonda da bence hadi maceraya devam olur mu bilmiyorum. Drama bekliyor gibi bizi.Daha Laboonu falan görecekler olum. Daha sürer o yolculuk. Belkide seriden 2. turu atarlar
He sen tasarımını beğenmedim diyon yani. Benim hayalimdeki şekli olsun diyon. Yoksa ben tasarımları dışında bir fark görmüyorum burada. Kopan kol yerine monte edilmiş metal kollar ikisi de.Gevur yapıyor o vakit....
Mecha hastası Oda'nın allah belasını versin..........
Bu kolda sıkıntı yok yaw. Robotik işlere girmesi sıkıntı karakterin. Bas haki sonrası malum..............Yav onu görmeleri de o son adalara falan denk gelir işte. Çok yolları kalmadı. Sonda da bence hadi maceraya devam olur mu bilmiyorum. Drama bekliyor gibi bizi.
He sen tasarımını beğenmedim diyon yani. Benim hayalimdeki şekli olsun diyon. Yoksa ben tasarımları dışında bir fark görmüyorum burada. Kopan kol yerine monte edilmiş metal kollar ikisi de.
Basacak daha durBu kolda sıkıntı yok yaw. Robotik işlere girmesi sıkıntı karakterin. Bas haki sonrası malum..............
Öncelikle yamato tam meyve modundaki antik bir dinazoru tekliyor. Zoro ise muhtemelen antik dino kadar dayanıklılığa sahip olmayan apoo'yu. Aynı şekilde karakterlerin sonradan verdiği tepkiler de belli. Ulti kan kusarken, apoo da bunu göremiyoruz.Yamato için Ulti tekledi diyorsanız, Zoro da Apoo tekledi demeniz lazım. İkisi de benzer şartlarda saldırı yedi. İkisi de ayağa kalktı. Ki Apoo çok daha beter durumdaydı kalktığında.
Ona bakarsan Yamato isimli teknik kullanıyor, Zoro onu bile yapmıyor. Apoo'nun hali ortada. Net Apoo daha beter halde. Zoan'dan dolayı desek buna, yine Zoro önde oluyor.Öncelikle yamato tam meyve modundaki antik bir dinazoru tekliyor. Zoro ise muhtemelen antik dino kadar dayanıklılığa sahip olmayan apoo'yu. Aynı şekilde karakterlerin sonradan verdiği tepkiler de belli. Ulti kan kusarken, apoo da bunu göremiyoruz.
Ha buradan tam güç seviyeleri anlaşılmaz tabi ama iki durumda da yamato önde.
Zoro da shishi sonson kullanmıyor mu? Apoo'nun daha beter halde olduğuyla ilgili panel de yok. Ulti de ise maske den kanlar akıyor ki dediğim gibi ulti de antik zoan meyvesi var.Ona bakarsan Yamato isimli teknik kullanıyor, Zoro onu bile yapmıyor. Apoo'nun hali ortada. Net Apoo daha beter halde. Zoan'dan dolayı desek buna, yine Zoro önde oluyor.