Ben sahne yorumluyorum tartıştığımız konu bu değildi beni ilgilendirmiyor orası.Luffy zaten ayrılıyor. Hem Kaido'nun sözlerinden hem de diğer kekoların sözlerinden anlıyoruz bunu.
Zoro, Kaido'yu yardığı zaman yeni gelin gibi Ace'i boşa beklemişim der artık.Keşke yamato momo'yu birine kitleyip, zoroyla kid e haki dersi verseymiş. Sonra luffy'e oha haki'ye bak be diye tepki veriyorlar.
Sahne yorumlamak mı? Bahsettiğim kısım tahmini 5sn öncesi falandBen sahne yorumluyorum tartıştığımız konu bu değildi beni ilgilendirmiyor orası.
Zoro kaido'yu kesemeden hakisi bitse, yamato da yerden enma'yı alıp öyle kesilmez böyle kesilir dese ne yaparsın?Zoro, Kaido'yu yardığı zaman yeni gelin gibi Ace'i boşa beklemişim der artık.
Bunun yeşili de vardır bakMuhteşem bir Yamato fan artı. Kim yaptıysa ellerine sağlık.
sallar tabi ama momoya sallar. zoro da abla bana haki öğret diye gezerWano sonu Vivi'nin salladığı gibi el sallar artık. Belki Zoro abisi koluna X çizer gönlünü alır arkada kalan Yamato'nun...
YSÖ üyelerinin Japonya'ya gidip zorla Oda'yı reyin aldıklarını düşünürüm bir şey yapmam.Zoro kaido'yu kesemeden hakisi bitse, yamato da yerden enma'yı alıp öyle kesilmez böyle kesilir dese ne yaparsın?