Bu iddiaya girersen kaybedersin. Serini bozmak istemiyorsan girme.Benim kaybettiğim iddia yok haberin olsun , hayatım boyunca seriye bağladım
Bu iddiaya girersen kaybedersin. Serini bozmak istemiyorsan girme.Benim kaybettiğim iddia yok haberin olsun , hayatım boyunca seriye bağladım
tamam kabulYamato, Linlin Kaido dövüşüne katılırsa, all starlardan biriyle kapışırsa ya da smothie gibi komutanlarla kapışırsa ben kazanırım.
Yamato, Momonosukeyi korumak için pasivize edilirse sonuçsuz.
Kalan her 1 vs 1 de sen kazanırsın okey mi?
İddiayı da söylüyorum. Kazanan kaybedene mangadan 1 avatar keser. 1 ay kaybeden taraf kullanır.tamam kabul
Tamamdır normalde Allstarlar için konuşuyordum ben ama hadi smoothie'ye de aynı şey olsun.İddiayı da söylüyorum. Kazanan kaybedene mangadan 1 avatar keser. 1 ay kaybeden taraf kullanır.
4 v1 lik derken? Yonkoulara karşı mı?Tamamdır normalde Allstarlar için konuşuyordum ben ama hadi smoothie'ye de aynı şey olsun.
4v1'li karşılaşma sayılmaz bu arada 1'e1 dövüşecek son vuruşu da o yapacak
Şunu bile derken Yamato'nun böyle bir şey yapamayacağını kafamda tasarladım ya Sanji avatarını kafana atıcam ZagretTamamdır normalde Allstarlar için konuşuyordum ben ama hadi smoothie'ye de aynı şey olsun.
4v1'li karşılaşma sayılmaz bu arada 1'e1 dövüşecek son vuruşu da o yapacak
Hayır bir komutana 4 kişi girerlerse ve o 4 kişinin arasında Yamato olursa sayılmaz. Bire bir dövüşecek4 v1 lik derken? Yonkoulara karşı mı?
Tamam 4 v 1 yok. Şimdi odaya güven olmaz dışardan amiral tiç falan gelirse onların komutanlar falan da bana yazar şldsjfşldsjfHayır bir komutana 4 kişi girerlerse ve o 4 kişinin arasında Yamato olursa sayılmaz. Bire bir dövüşecek