Tam olarak kalbimden geçen???Şöyle düşün; Roger-Ray-Gaban + Oden. Yamato da o Oden olur. Ondan Monster Trio seviyelerinde olması sırıtmaz.
Tam olarak kalbimden geçen???Şöyle düşün; Roger-Ray-Gaban + Oden. Yamato da o Oden olur. Ondan Monster Trio seviyelerinde olması sırıtmaz.
İlk mesajımda tek başına savaşarsa yazdım. Var mısın Yok musun ?Kaido'ya dalarsa hangi seviye olduğunu nereden anlıyıcaz? Sonuçta kaido'ya luffy de dalacak, killer da dalacak.
Yamato güçlü bir karakter zaten.O denklemde Oden'in Gaban'ı geçmediği sürece hiçbir sıkıntı yok ama işte Gaban'ı da görmediğimiz için iki ucu boklu değnek oluyor , ileriki bölümlerde bu tartışmayı güncelleyelim.Şöyle düşün; Roger-Ray-Gaban + Oden. Yamato da o Oden olur. Ondan Monster Trio seviyelerinde olması sırıtmaz.
Reis tek başına kaido indiremeyeceğini yazma gereği duymamıştım. :/İlk mesajımda tek başına savaşarsa yazdım. Var mısın Yok musun ?
Yamato gibi b.haki kullanıcısı görmedik daha üst seviyeler dışında.Ace vs si,yamatonun konumunu düşürdü bende,yc 3.5 eder.ilk 3 de olabilir ama.
Ciddi misin Chris ? Anketle mi belli edeceğizin sonucu ? Ben cevabını hayır olarak kabul ediyorum.Reis tek başına kaido indiremeyeceğini yazma gereği duymamıştım. :/
Ama Jack vs yamato diye anket konusu açabiliriz. Sonuçlara göre de kaybedeni belirleriz.