Peki Zoro üstü olursa nasıl bir sorun yaratır?Herhangi bir sorun yaratmayacak gibi.Yamato güç olarak Zoro altı Sanji üstü bir karakter olduğu sürece.
Peki Zoro üstü olursa nasıl bir sorun yaratır?Herhangi bir sorun yaratmayacak gibi.Yamato güç olarak Zoro altı Sanji üstü bir karakter olduğu sürece.
Marco'yu hiç bir zaman net bir dövüşte göremeyeceğimiz için ne desek uyuyor. Direkt Yonko gören de var en güçsüz sağ kol diyen de.Marco bana göre Wano'daki en güçlü 3. kişidir. Luffy ve Kid Marco'yu geçecekse savaştan sonra belki geçer ki geçebileceklerini de sanmıyorum, en fazla denk olurlar.
Zoro'yu güç olarak aşması tayfanın güç dengesini bozar.Peki Zoro üstü olursa nasıl bir sorun yaratır?
Wano'da öne çıkacak korsanların arasında Hasır Şapkalar başta olmalı. Yamato icraat konusunda bizimkilerden öne çıkmamalı bu konuda.Özellikle Monster Triomuz için diyorum.Hala Yamatonun güçlü olmasının seriye nasıl bir sorun yaratacağını anlamaya çalışıyorum?
Seriye değil Fanboylara Sorun yaratıyor. Bakın adada sanjiden güçlü tüm isimler sayayım da Fanlar daha çok tilt olsun.Hala Yamatonun güçlü olmasının seriye nasıl bir sorun yaratacağını anlamaya çalışıyorum?
AZ daha bekleyip görelim o zaman.Marco'yu hiç bir zaman net bir dövüşte göremeyeceğimiz için ne desek uyuyor. Direkt Yonko gören de var en güçsüz sağ kol diyen de.
Güç dengesinin bozulması için tayfa içindeki alttaki birinin Sanji ya da Zoronun üstüne geçmesi gerekir. Sonradan eklenen bir karakterin değil. Eğer Zoro sağ kol diye diyorsan bu mantıkla sol kol olan Sanjiyi de geçmemesi lazımZoro'yu güç olarak aşması tayfanın güç dengesini bozar.
Marco'yu en güçsüz sağ kol görenler herhalde King'i falan en güçlü görüyordur.Marco'yu hiç bir zaman net bir dövüşte göremeyeceğimiz için ne desek uyuyor. Direkt Yonko gören de var en güçsüz sağ kol diyen de.
Bu garanti zaten. Sadece babacılık oynadığı için rötar yapiyoYamato o çatıya çıkacak kardeşim.