Muhtemeldir ki Yamato o kelepçeleri çıkarmak için Ryou haki basmayı akıl etmemiştir. Ayrıca kendisi de söyledi bu bölümde; "beni burada tutan sadece bu kelepçeler değildi. Wano'yu kendi haline bıraksam kendime nasıl Oden diyebilirim." diye. Bu bür güç kıstası değildir onu söylemeye çalışıyorum. Fiziksel gücünün ve dayanıklılığının çok ileri bir seviye olduğu bariz ortada. Sasaki'nin zırhlı birliğinin attığı roketlerle bile devrilmedi bu kız. Babasıyla Kanabo çakıştırdığı sahnede aslında gücünü göstermiş oldu. Luffy'nin ilk Haoshoku'yu saldırılarında kullandığı bölümden sonraki bölümde yanlış hatırlamıyorsam. Luffy, Kaido'nun Kanabou'suyla yaptığı saldırıyı önleyemiyor. Kral hakili saldırmasına rağmen tutamıyor hatta saldırıdan eğilerek kurtuluyor. Kaido ile Luffy arasında ciddi bir fiziksel güç var. Luffy ancak gear 4 formunda fiziksel gücüyle Kaido'ya az da olsa yakın bir seviyeye geliyor. Kaido'nun fiziksel gücü çok fazla. Yamato'nun bunu karşıladığını gösterdi o ilk çarpışmada. Tabi ki Kaido ile arasında bayağı bir fark vardır ama çok yüksek bir fark değildir bu fark. Ben Kaido'nun en büyük gücü olduğunu düşünüyorum yani ne King, ne Queen, ne de Jack, Yamato seviye değildir. Yedirdiği meyvenin asıl gücünü görene kadar bekleyelim ondan sonra karar veririz Yamato'nun ne seviye olduğunu.