Millet beni sen sanacak ya da seni ben.
Ben bir ara kizaru seviyormuşum lan asjsajsh
30 temmuz 2021 günü benim kafa;
Millet beni sen sanacak ya da seni ben.
Ben bir ara kizaru seviyormuşum lan asjsajsh
Avatar da Dragon olduğu için ordan anlaşılır ben olduğum xdMillet beni sen sanacak ya da seni ben.
ben kizarunun sesini seviyom sarıyor beBen bir ara kizaru seviyormuşum lan asjsajsh
Ben gittim ama en son gitmemin üstünden 15-20 yıl geçmiş olabilir. En son gittiğimde sinemaya gitmek 5 liraydı. Şimdi istesem de pahalı olmasından gidemem herhâlde.Hayatımda hiç sinemaya gitmedim.
İnsan bunalınca kaleme dökebiliyor. İtiraf mı bilmem, benim de foruma ilgim eskisi gibi değil. Bazen hesabımı sildirmek, şifreyi giremeyecek şekilde değiştirme fikri üzerime geliyor.İtiraf ediyorum foruma olan ilgimi eski bir yöneticinin gereksiz diktatörlüğü yüzünden kaybettim. Ve yıllardır attığım mesaj sayısı 10 u geçmemiştir. Bunu da neden yazdım bilmiyorum.
Bazen bu soruyu düşünüyorum. Düşününce ve çevrenden gelen tavırları görünce belli bir yaştan sonra kötü bir şey. En başta ailen türlü şeyler diyor. Benim de hiç sevgilim olmadı. Nasıl bir duygu belki de hiç bilmeyeceğim. Ama bu problem olmasa bile çevrenle bağlantılı kötü bir şey düşünmene sebebiyet veriyor.22 yaşındayım, hâlâ bir sevgilim olmadı. Kötü bir şey mi bu acaba?
Bu bana bir tanıdığımı hatırlattı. Değişik fantezisi vardı.Ter kokusunu çok seviyorum. Napıyım.
Sevmem diyemem ama çekirdekli olmasından dolayı pek yiyemiyorum. Çekirdekli şeyler beni rahatsız ediyor.Karpuz sevmem. Sevenleri de anlamıyorum yemesi o kadar dertliyken nasıl seviyorlar acaba.
Sana nereden rastladım, oldum derbeder.
Bir ara dediğinin üzerinden 2,5 sene falan geçmiş insan bunu nasıl unutur lan ? Aynı şey gibi bu...Ben bir ara kizaru seviyormuşum lan asjsajsh
Olum şimdi 2.5 sene az değil yani ama genede garip kizaru sevmem.Allahtan Akainu seviyor yazmamışım ona şükürBir ara dediğinin üzerinden 2,5 sene falan geçmiş insan bunu nasıl unutur lan ? Aynı şey gibi bu...
ama genede garip kizaru sevmem