Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] It: Welcome to Derry (2025-)

Tür: Doğaüstü, korku.
Ülke: ABD
Sezon Sayısı:-
Başroller: Bill Skarsgard, Jovan Adepo, James Remar.
Eser: Stephen King

It: Welcome to Derry, Stephen King'in 1986 tarihli It romanındanuyarlanan ve It (2017) ve It Chapter Two (2019) filmlerinin ön hikayesini anlatan, yakında yayınlanacak bir Amerikan doğaüstü korku televizyon dizisidir.

Dizi, It filmlerinde yer alan Andy Muschietti , Barbara Muschietti ve Jason Fuchs tarafından geliştirilmiştir.

Başrollerinde Jovan Adepo, Chris Chalk, Taylour Paige, James Remar ve Stephen Rider yer alırken, Bill Skarsgård filmlerdeki Palyaço Pennywise rolünü tekrar canlandırıyor.

Bu kitapla ilgili garip bir anım var, ortaokulda eski kitap satan bir satıcıdan almış okuyordum bu romanı ama bitiremeden roman ortadan kayboldu. Sonra sınıfta bir çocuk vardı birgün gel dedi bana kitap satalım ve ben ne olduğunu anlamadan gittim birkaç kitap sattık. Sonra sınıfta çocuklar kitaplarının çalındığını söyleme başladılar ki benim jeton düştü hırsız bu çocuktu, çocuğu aldım kenara dedim bir daha kitap kaybolursa senin yaptını herkeze söylerim dedim ve bir daha kimsenin kitabı çalınmadı. Yıllar sonra anladımki aslında benim romanıda bu çocuk çalmıştı ve ben bu romanı hiç bitiremedim, yıllar sonra internetten sonuna baktım ama tabi okumak gibi olmadı garip geldi doğrusu.

Bu kitapla ilgili garip bir anım var, ortaokulda eski kitap satan bir satıcıdan almış okuyordum bu romanı ama bitiremeden roman ortadan kayboldu. Sonra sınıfta bir çocuk vardı birgün gel dedi bana kitap satalım ve ben ne olduğunu anlamadan gittim birkaç kitap sattık. Sonra sınıfta çocuklar kitaplarının çalındığını söyleme başladılar ki benim jeton düştü hırsız bu çocuktu, çocuğu aldım kenara dedim bir daha kitap kaybolursa senin yaptını herkeze söylerim dedim ve bir daha kimsenin kitabı çalınmadı. Yıllar sonra anladımki aslında benim romanıda bu çocuk çalmıştı ve ben bu romanı hiç bitiremedim, yıllar sonra internetten sonuna baktım ama tabi okumak gibi olmadı garip geldi doğrusu.
Bu kitabı edebiyat dersinde okuyayım diye götürmüştüm.

Derse giren hoca da aşırı dindar, cemaatçi gibiydi. Kitabı gördü, "bu ne la, okuma böyle hayal ürünü şeyler" dedi.

Yunus Emre dizeleri ezberletiyordu. Hala aklımdadır.

İlim kendin bilmektir
Sen kendin bilmezsin
Ya nice okumaktır

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık