Artık o hayalindeki Robin yok unut onu.Neden olduğunu iyi biliyorsun.Nico Robin...demek isterdim ama ne bileyim. Eski havası yok sanki.
Artık o hayalindeki Robin yok unut onu.Neden olduğunu iyi biliyorsun.Nico Robin...demek isterdim ama ne bileyim. Eski havası yok sanki.
kabullenişimin izleri avatarımı bile kaldırmamda yatıyor :/Artık o hayalindeki Robin yok unut onu.Neden olduğunu iyi biliyorsun.
Ustalaştım iyice, kendim de yaparım.Nargile yapmayı bilen birini al yoksa sen çok sıkıntı çekersin.
Sen nereden biliyorsun Rias'ı, git Arlong Park izle.Nami bela olur biraz da kezban o olmaz. Ben de Rias'ı alırdım. Hem kızıl iyidir. Robinin o Z deki çıtır hali olsa onu da alabilirdim.
Hahaha get lost noob. Sen benim ne bilip ne bilmediğimi ne bilecen?Sen nereden biliyorsun Rias'ı, git Arlong Park izle.
Söylede bilelim, öner sen 1-2 tane.Hahaha get lost noob. Sen benim ne bilip ne bilmediğimi ne bilecen?
Kırbaç lazım mı?Nami'ye önceden gıcıktım, aslında onu çıkarabiliriz ama Robin, Dragon'dan sonra çok değişti. Hepsini ağaca bağlar günlük işkence ederdim. Hele Rebecca varya Lucy diye diye ağlardı. 3 gün susuz bırakır Turşu yedirirdim.:T
Zoro gibi bir fiziksel güç kaynağı her şeyi halleder.Aklın yolu bir. Odun kesmek falan kim uğraşacak onlarla Zoro varken.