Manga da çıkacağı yer artık Schi sistemini indirirken falan görürüz. Adam kumar oynaya oynaya Schi sistemi indirir hadi bakalım.
Kumar kabetme şansın olan şeye denir. Adam ana karaktere yani %95 ihtimalle kazanan ata oynadı.Manga da çıkacağı yer artık Schi sistemini indirirken falan görürüz. Adam kumar oynaya oynaya Schi sistemi indirir hadi bakalım.
Mantıklı savunmayla geldin ama yine de olmaz. Smothie boş boş konuşmadı. Bu shichileri ben kaldıracağım, sivilleri koruyacağım diye ağladı. Sonuç ne oldu? Meteor indirdi halkın üstüne. Shichi düşmanlığından Rosa'yı kaderine terk etti.Smoothie yi gördükten sonra bu adama vasıfsız demek insafsızlık resmen
Tamam işte bu onu vasıfsız yapmaz kötü adam yapar smoothie blender görevi gördü şu ana kadar sadeceMantıklı savunmayla geldin ama yine de olmaz. Smothie boş boş konuşmadı. Bu shichileri ben kaldıracağım, sivilleri koruyacağım diye ağladı. Sonuç ne oldu? Meteor indirdi halkın üstüne. Shichi düşmanlığından Rosa'yı kaderine terk etti.
Ona da başka şey buluruz. Hain denilince Roci, vasıfsız denilince Fuji akla geliyor. Lütfen suyu bulandırma. Blender Smoothie işte güzel düşünmüşsün.Tamam işte bu onu vasıfsız yapmaz kötü adam yapar smoothie blender görevi gördü şu ana kadar sadece
Peki madem öyle diyorsunOna da başka şey buluruz. Hain denilince Roci, vasıfsız denilince Fuji akla geliyor. Lütfen suyu bulandırma. Blender Smoothie işte güzel düşünmüşsün.
Mihaw da göreceğim ben onuKumar kabetme şansın olan şeye denir. Adam ana karaktere yani %95 ihtimalle kazanan ata oynadı.