Bunu çizdi sonra kafesi ittirken çizdiBu adama ezik derler, Oda'nın çizdiği sahneye bakın. Bu ağırlık Wano'da kimsede yok...
Bunu çizdi sonra kafesi ittirken çizdiBu adama ezik derler, Oda'nın çizdiği sahneye bakın. Bu ağırlık Wano'da kimsede yok...
Hişş ağlama...Bunu çizdi sonra kafesi ittirken çizdi
Nasıl ki ordumuzu eğitim sistemini bozarak, dış alımlar yaparak yozlaştırdılar ise bu Köramiral gibiler de WG'ye karşı yükselen Denizcileri yozlaştırmak için WG tarafından yapılmış bir hamle. Askerlik nedir bilmeyen, üstündeki üniformaya saygısı olmayan bu şahış Sakazuki başbuğumuzun yaptığı bir hata. Ağırlığını koyarak bunun gibi gökten düşmeleri orduya kabul etmemesi gerekirdi. Dirlik düzen bozuluyor, emir komuta zarar görüyor. İlk fırsatta def edilmesi gerek ancak arkası kuvvetli, Ama WG'nin itleri elbet bir gün Denizciler arasından temizlenecek.
WG ajanı, CPBilmemkaç üyesi muhtemelen, dostu yeşil de öyle. Yoksa böylesine güçlü adamlar ada köyünde domates ekiyor olamaz. WG olmaz, başka bir şey çıkar ama evet, bir iş var arkasındaBu adamın nasıl Amiral olduğunu anlamıyorum. ''Adını sanını'' duymadığımız Amiral gücünde insanlar var mı OP evreninde? Bana garip geliyor bu durum.
WG ajanı, CPBilmemkaç üyesi muhtemelen, dostu yeşil de öyle. Yoksa böylesine güçlü adamlar ada köyünde domates ekiyor olamaz. WG olmaz, başka bir şey çıkar ama evet, bir iş var arkasında