adını görünce güzel bir analiz bekledim...Koby ? saka mısın en çöpü
adını görünce güzel bir analiz bekledim...Koby ? saka mısın en çöpü
Garp'ın girmesi imkansız. Önce karakter olacak.aokiji ve garp olmayan listeye denizci listesi demem... gerçi ikisi de artk değil ama olsn
Koby adamdır.Koby ? saka mısın en çöpü
fazlasıyla var merak etmeGarp'ın girmesi imkansız. Önce karakter olacak.
1.Smoker
2.Fujitora
3.Koby
Gerisini at çöpe.
Analiz Luffy aşığı Denizcilere yani korsan sempatizanlarını sevadını görünce güzel bir analiz bekledim...
Luffy çoğu denizciden daha çok hizmet etti halka ama sen bilirsin. WG'nin süs köpeği olmadıkları için kızma bence o listedekilere.Analiz Luffy aşığı Denizcilere yani korsan sempatizanlarını sev
çoğu mu? tüm donanmadan daha çok çalışıyo. sadece martılı şapkası eksikLuffy çoğu denizciden daha çok hizmet etti halka ama sen bilirsin.
zaten öyle. ekipte coby yada koby mi herneyse o var o yüzden sallamam lazım. şu sümüklü amiral olursa amiral rütbesi ele ayağa gelirLuffy çoğu denizciden daha çok hizmet etti halka ama sen bilirsin. WG'nin süs köpeği olmadıkları için kızma bence o listedekilere.
Karakter gelişimi diye bir şey var. Tabii tayfada görmeyince şaşırıyor insanlar. Luffy aptal geldi aptal gidiyor, Sanji sapık geldi sapık gidiyor, Usopp korkak geldi korkak gidiyor. Coby ilk bölümde sümüklü veletti. 2 yıl içinde kendini getirdiği noktayı hafife alıyorsanız sizin probleminiz.zaten öyle. ekipte coby yada koby mi herneyse o var o yüzden sallamam lazım. şu sümüklü amiral olursa amiral rütbesi ele ayağa gelir
hala sümüklüKarakter gelişimi diye bir şey var. Tabii tayfada görmeyince şaşırıyor insanlar. Luffy aptal geldi aptal gidiyor, Sanji sapık geldi sapık gidiyor, Usopp korkak geldi korkak gidiyor. Coby ilk bölümde sümüklü veletti. 2 yıl içinde kendini getirdiği noktayı hafife alıyorsanız sizin probleminiz.