Şansı olsaydı hem Doffyi tutuklar hem de tayfayı dağıtırdı.Bilerek dokunmadıBu adamın Smoker zamanları tasarlanmış olduğunu hiç sanmıyorum, Oda sonradan bunu çizdi ve yedirdi bize sundu yani.
Kafes ittirsin anca
Şansı olsaydı hem Doffyi tutuklar hem de tayfayı dağıtırdı.Bilerek dokunmadıBu adamın Smoker zamanları tasarlanmış olduğunu hiç sanmıyorum, Oda sonradan bunu çizdi ve yedirdi bize sundu yani.
Kafes ittirsin anca
Zaten ya bu ya da Kizaru gider. Umarım Ryokugyu gibi sapığı gönderme gafletine düşmezler. Çünkü eğer gönderirlerse yeni amiral arayışına gidebilirlerGöremediği için Hancock’a gönderilecek.Daha avantajlı olsun diye.Hancock zor duruma düşecek demeleri bu yüzden bence.Karşısında Luffy gibi meyve gücü tamamen etkisiz bir amiral olacak.
Onu diyemiyor işte.Luffy’nin nasıl yüzü var ah canım gül yüzünü görseydim keşke diyordu.Yüzünü görse Kata gibi anama gel diyecekti herhalde.Hiçbir amiralin Hancock karşısında uçkuruna yenik düşüp kaybedeceğini zannetmiyorum.
Aokiji'den şüpheliyim
Bu arada Fuji o gözlem hakiyle görmesem de görmüş kadar oldum der @Millennium Wizard
En güçlü amiraldir bence, Kuzan ve Sakazuki'nin meyve uyanışı yaptığını iddia edenler var ama değilse kesin en güçlü amiraldir tabi Garp'tan sonra.İyi mi kötü mü bilmem ama güçsüz diyen arkadailar argümanlarını yazabilirler mi? Yahu adam yerçekimini kullanıyor. Yerçekimi. Benim gözümde deprem meyvesinden daha güçlü meyve bu. Yeri gelir ayı düşürür ne bilim jüpiteri düşürür. Düşürür de düşürür. =)
+1En güçlü amiraldir bence, Kuzan ve Sakazuki'nin meyve uyanışı yaptığını iddia edenler var ama değilse kesin en güçlü amiraldir tabi Garp'tan sonra.