1- Koca sayfada hıza vurgu var mı? YOK. Bu adam sorudan hızlı olsa Sanji öyle mi tepki verirdi? Oha hıza bak falan derdi. Ama Luffynin caninin nasıl yandığına şaşırıyor. Luffy 10 metre önünde zaten Garpın soruyla sıçrayıp vuruyor, gayet açık bir sahne bana göre.1) Görmediğin tepkiler ve karşılaştıramadığın teknikler üzerinden kıyas yapıyorsun o zaman. Adamlar anca Luffynin sesini duyup dönebiliyorlar o yöne.
2) Ben geziyor demedim ama sen bi tane bile alan saldırısı gösterilmedi dedin. Ayrıca alan saldırısıdır Sabonun ejder nefesi.
3) Kaido, Roger, Shanksta k.haki gösterilmedi 900 bölümde o zaman k. haki fakirleri senin mantığınla. Bravo. Bu mantıkla amiraller de k. haki fakiri Fuji dışında ve daha niceleri.
2- Tekrara gerek yok.
3- Shanksta gösterilmiş olabilir, denizin içinden nokta atışı Luffyi bulması, yine nokta atışı Cobynin önüne atlaması k haki belirtisi olabilir.
Kaidoda hiç k haki olmayabilir. Anlamak istemediğiniz nokta burası işte. K haki tek güç unsuru değil. Olmasa da ikame edilebilir. Varsayalım ki Kaidoda 1 gram k haki yok, Katakuriyi dövemeyecek mi? Kaido katanın Strong Mochili yumruğunu tutup fırıldak yapar adamı, tutturdunuz bir k haki gidiyor.