Hmm. Imugi... Ejder... Dragon... Luffy... Im, Luffy'nin atasıdır.Im deyince aklıma Kore geliyor nedense. Mitolojilerinde imugi diye ejder varmış.. çok zorlama oldu
Düz mantık hayat kurtarır.Hmm. Imugi... Ejder... Dragon... Luffy... Im, Luffy'nin atasıdır.
Smoker , siyah şeyi pelerinimi yoksa kendinden mi bu dünyadan yoksa uzaylımı senceBen Dünya Hükümeti'ni Im'in kurduğunu düşünüyorum. Her zaman 20 Krallık için oluşumu kurduğu söylendi, ama bunun gerçek olduğunu nereden biliyoruz? Bize anlatılan hikaye böyle, fakat bunu hatırlayacak yaşayan kimse yok dünyada. Dünya Hükümeti zaten o dönemde aslında neler olduğunu gizlemek için Poneglif araştırmasını yasakladı, hatta bu uğurda Ohara'yı yok etti. Muhtemelen Im ölümsüz birisi, bu yüzden varlığını Beş Kadim ve yakın hizmetkarları dışında kimse bilmiyor.
Sen çözmüşsün işi. 1.000 yıl falan. Konu kapanmış bence. Asistanım olarak alıyorum seni. Gökten düşen küre burada şeytan meyvesi ağacının tohumu oluyor zaten. Böylelikle gerçek ejder olmuş ki kutsal ejderler de Im'in soyundan gelenler işte. Bu kadar basit.Düz mantık hayat kurtarır.
Zaten imugiler tam ejder değillermiş, yani ejder olmaya ramak kalmış varlıklarmış. Eğer gökten düşen küreyi elde ederlerse gerçek ejder olabilirlermiş. Başka kaynaklara göre de, 1000 yıl yaşamaları lazımmış ejder olabilmeleri için. Ve Imugi'leri görmek iyi şans getiriyormuş.
Güzelmiş ama ha!
Pelerin gibi görünüyor.Smoker , siyah şeyi pelerinimi yoksa kendinden mi bu dünyadan yoksa uzaylımı sence
One Piece'in sırrını çözdük!Sen çözmüşsün işi. 1.000 yıl falan. Konu kapanmış bence. Asistanım olarak alıyorum seni. Gökten düşen küre burada şeytan meyvesi oluyor zaten. Böylelikle gerçek ejder olmuş ki kutsal ejderler de Im'in soyundan gelenler işte. Bu kadar basit.
Bir düzenleme yaptım, çok bir şey değişmedi gerçi.One Piece'in sırrını çözdük!
Kaçırmış olabilirim ama şeytan meyvesi ağacı gördük mü hiçBir düzenleme yaptım, çok bir şey değişmedi gerçi.
Yok görmedik ama bence bir ilk olmalı. Adem ve Havva ağacının birleştiği yerde şeytan meyvesi ağacı olsun misal. Şeytan meyvesi ağacının kökleri bu iki ağaç olsun.Kaçırmış olabilirim ama şeytan meyvesi ağacı gördük mü hiç