Eğer tek bir hedef seçtiyse o sanırım Vivi. Ama yok hedefler belirlediyse bu da Vivi-Shirahoshi-Luffy ve Teach olur sanırım. Vivi her türlü ayvayı yedi. :S
Aynen sen öyle hatırla.Doffy yi Kaido nun kuklası olarak hatırlıyordum ama
Doflamingo ve kukla? Doffy hakkında düşüneceğim son şeylerden biriDoffy yi Kaido nun kuklası olarak hatırlıyordum ama
Nasıl bir sıradan insan kastediyorsun, kutsallardan olmayan biri midir?İm'in önemli bir ismi taşıyan sıradan bir insan olduğunu düşünüyorum.
Gorosei'lerin saygı duyduğu biri. Bence kutsal ejderler in atalarıyla bağlantılı biri ilk İm.Nasıl bir sıradan insan kastediyorsun, kutsallardan olmayan biri midir?
Evet olabilir.Gorosei'lerin saygı duyduğu biri. Bence kutsal ejderler in atalarıyla bağlantılı biri ilk İm.
Belki onların lideri. Belki onlara zamanında yardım eden özel biri. Yani sıradan halktan biri olduğunu düşünmüyorum.
Ama sonrasında gelen diğer İm'ler için ne diyeceğimi bilmiyorum. Belki kutsal ejderler içinde çok özel bazı yetenekleri gösteren bir çocuk yeni İm yapılıyor olabilir.
Reenkarnasyon gibi.
Luffy'nin Roger'ın ruhunu taşıması gibi mesela.
Croco ne alaka ?Doflamingo, babasının kellesini götürüp içeri alınmadığında pes etmedi bence. Gizli yollardan içeri girip yasak bahçeye girdi. Orada İm'i ve kırmızı poneyi gören Dof'un artık bir kozu vardı. O sıralarda o kadar güçlü olmayan Dof, bu tehtidi ileride yapacaktı. İleride Doflamingo, Crocodile ve Luffy kırmızı ponegliph için içeriye sızacaklar.