Marco Heroes'u izledinmi bilmiyorum ama BB şuanda ordaki Sylar. İstediği kadar meyve toplayabildiğini öğrendik. Zehir paramecia'sı, kurt zoan'ı rüzgar logia'sı gibi bi kombinasyon düşün. Bunun yanına 2-3 tane ufak tefek meyve koy. Üstüne karanlık+deprem koy. Yanına hayvani bi dayanıklılık ve müthiş bi fiziksel güç koy. BB'nin nasıl meyve kombinasyonları yaptığını hiç bilmiyoruz. Yeni dünya gibi çok güçlü korsanların bulunduğu mekanda meyve topluyomuş. Karanlıkla çekip depremle bayıltıp asitle erittiğini düşün. WB sadece depremle dünyanın en güçlüsüydü. BB deprem+karanlığa yığınla meyve eklemiş.
Evet izlemiştim, Sylar'da sevdiğim karakterlerdendi, dediğin gibi Sylar oldu adam...
Ama tamamen o örneğe benzetmek yanlış olur ;
nedeni Heroes evreninde tek güç vardı o da insan üstü yeteneklerle doğmuş kişilerin güçleri.
Op'te ise şeytan meyvesinin yanı sıra ;
Haki denilen bir güç var.
Bu güç öyleki ; Garp-Rayleigh-Shanks hatta büyük ihtimal kk Roger şeytan meyvesi olmadan Haki ustalıkları ile en tepeye çıkabiliyorlar.
Buna karşılık Teach'te Haki namına 3 çeşitten 1'ini bile görmedik.
Artı olarak Teach'in son gördüğümüzde
savunmasıda kuvvetli değildi, Wb bundan bahsetti,
hız eksiğide var her ne kadar karanlık ile kendini merkezde tutup-çeken dövüş tarzına sahip birisi olsada.
Dediğin gibi büyük ihtimal gura'ya ek olarak meyveleri çaldı ve gücüne güç kattı, ancak yinede Haki denilen güçten mahrum durumda, bu açığıda meyvelerlen kapatıyor, ben dediğin gibi mutlak üstün olacağını sanmıyorum, Haki'de usta kişilerki Luffy biraz daha işi kaptığında o faktör ile arayı kapatacaktır.
Tabi şuan bir gerçek varsa o da Yonko seviyesine geldiği, Magellan ve Wb karşısındaki Teach ile alakası yok şuanki Yonko Teach'in.
@RedTeror bence sen biraz büyütüyosun o olayı
Akainu'nun başa gelince agresif bir tavır sergileyeceğini op'e yeni başlayanlar dahi hemen anlar,
agresif olmak ile güçlü olmak arasında baya fark var, Sengoku'da gayet rahat taşıyabilirdi, ama bunun karşılığında alacağı şeyler, daha çok denizcinin ölmesi...
Yoksa Aok-Garp'ın ayrıldığı bir denizcilerin güçlenmiş olması imkansızdır, Akainu sadece daha agresifleştirdi, güçten ziyade, malum ölen denizcileri pek sallamayan hedefe odaklanan birisi.