Ben en son Wb Akainu'yu duman etti diye hatırlıyorum iki delikli bir de kalbine yediği kılıç darbesi yaralarıylaAkainu WB'yi aldı zaten.
BB ise Akainu karşısında kayıp vermemek için karşılaşmak istemedi.
Kizaru'nun da tam gücünü görmedik zaten.
WB'ye direkt dalıyordu en son.
Öyle Yonkou>Amiral denilmez.
Daha iyi gör diye renklisini buldum.Ben en son Wb Akainu'yu duman etti diye hatırlıyorum iki delikli bir de kalbine yediği kılıç darbesi yaralarıyla
Ben okudum ve ona rağmen yonkou tarafına verdim. Aynı anda aynı meyve gücünün iki kişide olmaması isabet olmuş. Ama yami yaminin gücü ortada, Karasakal 2 yılda bu gücü kullanmayı pekiştirmiştir. Etkisiz eleman değil; kibirli, korkak ama dayanıklıdır Teach.Yonko diyenler okumamış sanırım konuyu.BB tek meyveli haliyle savaşıyor.Yani etkisiz eleman bu karşılaşmada.Tayfalarda yok.
Karşıda zaten 1 tane Yonko ayarı Garp var.O tutsa mesela Kaidouyu.
Yani konu 3 yonko+1 commander vs 6 amiral olarak gözüme çarpıyor.Amiraller yine zorlanırlar.Fakat alırlar elinde sonunda.
BB yerine Rogerı koysaydı mesela konuyu açan kişi oyumu verebilirdim Yonkolara.
Bilemiyorum antremanla bile amiralleri geçtim Magellanın,Marconun,Katanın karşısında üstün göremiyorum tek meyveli Teachi.2 sene önce Magellanın o saldırısından tek yiyen BB 2 sene sonra Akainu karşısında aynı duruma düşer.Ben okudum ve ona rağmen yonkou tarafına verdim. Aynı anda aynı meyve gücünün iki kişide olmaması isabet olmuş. Ama yami yaminin gücü ortada, Karasakal 2 yılda bu gücü kullanmayı pekiştirmiştir. Etkisiz eleman değil; kibirli, korkak ama dayanıklıdır Teach.
Güç dengeleri bir tuhaf. 2 meyveli Teach çatır çatır savaşıyordu, Garp ve Sengoku ile; Shanks gelince tırım tırım kaçtı ama. Zamanında Roger ile dişe diş dövüşen Garp'a da bir şey olmuş demek ki. Ben o efsanenin güncel, adam gibi mücadelesini görmeden hala efsane olduğuna inanamam. Zaten yaşadığı onca şeyden sonra ince hastalığa yakalanmadıysa 2 yılda, bir kere daha kınarım Garp'ı.Bilemiyorum antremanla bile amiralleri geçtim Magellanın,Marconun,Katanın karşısında üstün göremiyorum tek meyveli Teachi.2 sene önce Magellanın o saldırısından tek yiyen BB 2 sene sonra Akainu karşısında aynı duruma düşer.
5 yonko 7 amirali yener normal şartlarda.Fakat bahsi geçen amirallerden biri direk yonko seviyesinde. Yonko tarafında bulunan BB ise hadi taş çatlasa sağ kol seviyesinde diyelim.O yüzden amiral takımı alır.