Teach bir buçuk dakikada vs dışı kalıyor o zaman İşi zora soktun şimdi. Kaido ve Linline karşı 5 amiral olacak, Garp Wb'yi zaten tutar, Sengoku'da Shanksı tutabilirse ki tutsun lan adam eskilerden, 5 amiral 2 yonkouyu indirir beyler beşi bir yerde çok sakıncalısadece yami yami olcak, 2 tane gura gura saçma olurdu zaten
Sadece kaptanların olduğu bir vs olacak, başta da belirttim. Yani 5 vs 7 olcak. Sayıca üstün oldukları için denizcilerin bir avantajının olması lazım bence.Sırf tanıttığın adamlar kapışsalardı 2 kişi fark olduğu için denizciler derdim ama işe tayfa da girince yonkolar ezer. Zaten Her tayfanın Marco-Jozu, Ben Beckman-Lucky Roo, Shiryu-Burgess gibi ikilileri varsa bunlara rakip kim çıkabilir ki? Koramiralleri çıkarsanız, birde daha güçsüz tümen komutanları olur onlara rakip yok. Her halükarda Yonkolar.
Wg'yi katarsak işler değişebilir tabii.
Harbi ya önce tayfalar vardır diye yonkoulara verdim oyu, sonra tayfaların olmadığını öğrendim ama birşey değişmez yea alırlar dedim ama şu BB'de sadece yami yami olacak lafı bitirdi olayı BB amele sümüğü gibi yapışır yere bir kaç dakikaya o zamanda 5 amiral vs 2 yonkou olur lan 3'ü aynı anda birine dalsa zaten inecek o Wb olsada inecek Shanks olsada inecek Denizciler fena öttürür abi öyle böyle değil oy yanlış yere gitti ona yanıyorumLa denizciler öttürür öttürür.
Evlatları yok ama takım arkadaşları var :IYalnız kimse şunu düşünmüyor, alanda WB'nin evlatları yok, o meyve felakete yol açar, hakiyle düşünemiyorum bile.
Şu bunu tutar felan diyoruz da, nereye kadar tutacak? Kan alırlar adamdan kan. Shanks dünyadan emekli eder Sengoku'yu; keza Teach hariç diğer yonkoular da öyle. Teach meyve gücünü etkisiz hale getirsin yeter.