Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparatorlar vs. Üst Düzey Denizciler

Hangi taraf kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    61
Hocam veri falan yok, sadece 4 yonko kaptanını 4 en üst rütbedeki denizciyle eşleştirdim. Yani vs atarlar falan değil demek istediğim. Sadece en üsttekilerin karşılaştırması. Ben de biliyorum sağ taraftakilerin ağlatacağını :D
Diğerlerine bir şey demem de WB, Sengoku'yu ağlatamaz onu biliyorum.

Ağlatacaklarını biliyorsan sorun yok:cool::D
Aslında bakınca o kadar da ağlatamazlar gibi ya :D, yenerler ama tek falan atmadan baya bi zorlanarak ya da temennim o yönde. Yani ben en azından gelebilecek en üst noktalar olan yonkolar ile amirallerin denk kapışabilmelerini isterdim. İlerde daha kesin konuşabileceğimiz bilgiler edinebileceğimiz kanısındayım. Şöyle bu arcta kısa süreli de olsa big mom vs. fujitora görsek fena olmazdı sanki :D

Peki, OP dünyasında en güçlü kişiler yonkoular olmak zorunda mı? Yani ben korsan değilim, adalet istiyorum ama çok güçlüyüm, sonuçta yükselebileceğim en iyi yer amiral rütbesi. Bakarsın Ryokugyu bütün yonkoulardan güçlüdür, bilemeyiz.
Usta o dediğinin maalesef olamaz Mangada zaten açıklandı en güçlü kişi Beyazsakaldı ve o da bir Yonkouydu ve denildi ki Yonkoular nerdeyse birbirine denk. Beyazsakal gitti artık en güçlüsü şuan seride 4 yonkoulardan birisi, hangisi o sana kalmış artık.

Biz de biliyoruz reis onu:p Amiraller de ağlamaz onu bile biliyoruz ama sen de yenileceğini biliyorsun değil mi?:cool: Ve bu adamı biraz abartma durumu var sanki
Sengoku'yu abartan ben değilim mangaka. Roger ve shiki savaşına onu gönderiyorlar. Garp sonradan dahil oluyor bende gelicem bende gelicem diye. Roger ve Shiki savaşı diyorum ben. Şu anda nasıl akainu, issho'yu dof ve law-luffy gibi adamları durdurmaya gönderdiyse aynı şekilde 2 tane amiral ayarı adama gönderiyorlar şu işi hallet diye. WB geldiği zaman sengoku'ya selam veriyor Garp'a değil. WB ile Sengoku demekki zamanında dövüşmüşler. 5 dövüş olsa 2 tanesini WB alır 2 tanesini Sengoku alır 1'i ise berabere biter benim gözümde. Sen veya bir başkası farklı düşünür tabi kişisel görüşe düşüyor olay. Nasıl WB açıkça dünyanın en güçlü adamı olarak görülmesine/bilinmesine rağmen Garp'ı ondan güçlü görenler olduğu gibi. Veya her daim her yerde Garp ve Sengoku'nun denizcilerin 2 büyük yıldızı olarak adlandırılmasına ve denk olarak görülmesine rağmen Garp'ı 1 tık üstün görerek en güçlü denizci olarak görülmesi gibi.

Ayrıca hangimiz Akainu ille Aokiji bir daha dövüşe (aokiji'nin bacağı yerinde say) galipten emin olabilir miyiz? O kadar güçlü adamlar birbirleri ile dövüştükleri zaman ve eğer dövüş 10 gün sürüyor ve aokiji anlık bir hata/dalgınlık olarak vurguluyorsa dövüşü kaybetmesini öyle bir hatayı 2. dövüşlerinde Akainu da yapabilir sonuçta.

Sengoku'yu abartan ben değilim mangaka. Roger ve shiki savaşına onu gönderiyorlar. Garp sonradan dahil oluyor bende gelicem bende gelicem diye. Roger ve Shiki savaşı diyorum ben. Şu anda nasıl akainu, issho'yu dof ve law-luffy gibi adamları durdurmaya gönderdiyse aynı şekilde 2 tane amiral ayarı adama gönderiyorlar şu işi hallet diye. WB geldiği zaman sengoku'ya selam veriyor Garp'a değil. WB ile Sengoku demekki zamanında dövüşmüşler. 5 dövüş olsa 2 tanesini WB alır 2 tanesini Sengoku alır 1'i ise berabere biter benim gözümde. Sen veya bir başkası farklı düşünür tabi kişisel görüşe düşüyor olay. Nasıl WB açıkça dünyanın en güçlü adamı olarak görülmesine/bilinmesine rağmen Garp'ı ondan güçlü görenler olduğu gibi. Veya her daim her yerde Garp ve Sengoku'nun denizcilerin 2 büyük yıldızı olarak adlandırılmasına ve denk olarak görülmesine rağmen Garp'ı 1 tık üstün görerek en güçlü denizci olarak görülmesi gibi.

Ayrıca hangimiz Akainu ille Aokiji bir daha dövüşe (aokiji'nin bacağı yerinde say) galipten emin olabilir miyiz? O kadar güçlü adamlar birbirleri ile dövüştükleri zaman ve eğer dövüş 10 gün sürüyor ve aokiji anlık bir hata/dalgınlık olarak vurguluyorsa dövüşü kaybetmesini öyle bir hatayı 2. dövüşlerinde Akainu da yapabilir sonuçta.
Wb basbayağı eninde sonunda Sengoku'yu ağlatır. Mangaka'nın kendisi tarafından Sengoku hayattayken Wb'ye dünyanın en güçlü adamı etiketi yapıştırılmış.Bak bunu mangaka diyor ben değil.

Ayrıca Garp'ı Wb'den üstün görenler tamamen duygusal konuşuyorlar. E.Oda'ya mı öğretecekler kendi serisini? :)

Wb basbayağı eninde sonunda Sengoku'yu ağlatır. Mangaka'nın kendisi tarafından Sengoku hayattayken Wb'ye dünyanın en güçlü adamı etiketi yapıştırılmış.Bak bunu mangaka diyor ben değil.

Ayrıca Garp'ı Wb'den üstün görenler tamamen duygusal konuşuyorlar. E.Oda'ya mı öğretecekler kendi serisini? :)
Garp'ı hasta Wb'den üstün görüyorum. İkisinin de en baba dönemlerindeki hallerini ise denk olarak yorumluyorum ve Oda'ya değilde sana birkaç şey öğretebilirim diye düşünüyorum ama çok tartıştık bunları tekrar tekrar yazmak istemiyorum

AndHony

Ryokugyu nun kız olduğunu okumuşutum bir yerde ne kadar gerçek bir spoiler dir bilemem umarım taş gibi bir hatundur :D

Garp'ı hasta Wb'den üstün görüyorum. İkisinin de en baba dönemlerindeki hallerini ise denk olarak yorumluyorum ve Oda'ya değilde sana birkaç şey öğretebilirim diye düşünüyorum ama çok tartıştık bunları tekrar tekrar yazmak istemiyorum
Hasta haliyle ben de Garp'ı üstün görüyorum zaten.

Sağlıklı dönemlerinde dövüşürseler eninde sonunda dövüşün bir kazananı olacak ve o kazanan da Wb olacaktır.Garp-Wb-Sengoku üçlüsü aynı kalibrede adamlar haklısın fakat bu üçünün arasından Wb'ye en güçlü adam demiş E.Oda.

Tartışılacak bir şey yok dostum herkes fikirlerini sunar isteyen katılır isteyen de katılmaz bu kadar basit:)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık