Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İmparatorlar vs. Üst Düzey Denizciler

Hangi taraf kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    61
Her ne kadar gerçekten de denizcilerin kazanacağı baştan belli olan bir savaş olsa da malesef marineford güçleri hakkında tek ölçü alabileceğiniz yer oldu yonkolar hakkında.

Hep Oda'nın yüzünden bunlar, seri başlayalı koca 17 sene olmuş, yonko kelimesi ilk defa seride geçeli 8 sene olmuş ama biz hala bu adamlarla ilgili hiçbir şey bilmiyoruz. Sanki bir 5 sene daha göremeyeceğiz gibi :of:

Hocam sanki beyazsakal tek başına gelmiş gibi konuşuyosunuz. Orada beyazsakalın kendi tayfası ve en az 40 tane de müttefik gemisi vardı. Hatta sonradan luffylerin taraf da beyazsakalın tarafında yer aldı, ona rağmen denizciler kesin sonuç kazandı.

MF konusunda her daim savunduğum konu en başından beri luffynin önünü açmak WB'leri bitirmek adına zaten biliyorum.

Amiral bulmak çok zor değilmiş , bir yasa çıkarmış 2 adam bulmuşlar güçlü adamlar ve meyve mi vermişler ne yapmışlarsa amiral elde etmişler ama yonkou?

Orda duracaksın yonkou olmak için Teach imanını gevretti , ne hallere düştü neler planladı geceleri uyumadı kahır çekti , hala bile o güce tam ulaşmış mı muamma.
Yonkoular farklı adamlar.

Ayrıca sırf Akainu'a bakıpta tüm amiraller WB ile kapışır demek , Akainu farklı biri olduğunu filo amirali olarak göstermiştir , bir Fujitora bunları yapamaz , Kizaru nede Aokiji yapamadı da.

Ayrıca Law yonkouları çok güzel tanımladı onlar WB gibi adaları için birbirleriyle mücadele etmiş adamlar az çok denk güçteler.
Yonko olabilmek için sadece güçlü olmak yetmez, çok üst düzey adamlardan oluşan bir tayfası olması lazım. Yani yonkoları farklı kılan tayfalarıyla beraber gelen güçleri. Akainu veya bir başka güçlü amiral de çok güçlü bir tayfa kurarak yonko olabilirdi mesela. Aksini iddia eden olursa da saygı duyarım tabi :D

Marco El Phoenix

Newgate yaşlıları alır alamasa bile berabere kalır. Fujitora ve Akainuyu Shank'a denk görüyorum. Diğer iki Yonkou da Aokiji ve Kizaruyu alamazsa gidip kumdan kale yapsınlar. Teach ise Ryugokuyu alır gibi geldi.

Bana kalırsa amiraller law karşısındaki smoker gibiler yonkou karşısında.Birşeyler yapabiliyorlar karşılarında ama yapabilecekleri kısıtlı.

Soytarii26

Teach'e kimsenin bakacağını sanmıyorum. Teach ölsün diye saldırı bile yapmazlar, diğerleri arasında dövüşürken olacak alan etkili hasardan ölür o.

Teach'e kimsenin bakacağını sanmıyorum. Teach ölsün diye saldırı bile yapmazlar, diğerleri arasında dövüşürken olacak alan etkili hasardan ölür o.
14 sayfa yorum olmuş. Denizciler kazanır diyenler var yonkoular alır diyenler var. Teke tek eşleştirenler falan. Ama herkesin ortak yazdığı tek yorum Teach Ölür :ehe:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık