MF nin yarısı yok olmuş bu geçerli bir bilgi.Sen sengoku+garp vs shiki'yi gördün mü arkadaşım?
Yonko bmdenmi bahsediyorsun
MF nin yarısı yok olmuş bu geçerli bir bilgi.Sen sengoku+garp vs shiki'yi gördün mü arkadaşım?
Yonko bmdenmi bahsediyorsun
Bu Shikinin hem Garp hemde sengoku ile dövüşebildiğini göstermez.MF nin yarısı yok olmuş bu geçerli bir bilgi.
Shikiyi bi güzel dövmüşler,İkisinde de yara falan yok.Shiki Garp ile Sengokuya ne yapabilir tek başına,direnmiştir sadece.Bu Shikinin hem Garp hemde sengoku ile dövüşebildiğini göstermez.
Ama dalgaya alınamayacağını gösterir.Bu Shikinin hem Garp hemde sengoku ile dövüşebildiğini göstermez.
O zaman wb de direnmiştir sakazuki karşısında nede olsa ne yara var ne bişey.Shikiyi bi güzel dövmüşler,İkisinde de yara falan yok.Shiki Garp ile Sengokuya ne yapabilir tek başına,direnmiştir sadece.
Alan kim?Ama dalgaya alınamayacağını gösterir.
Wbnin Sakazuki karşısında üstün geldiğini biliyoruz Shikide değil.Fark buradaO zaman wb de direnmiştir sakazuki karşısında nede olsa ne yara var ne bişey.
Wb Sakazukiye çok bir şey yapamadı ki.
Dalgaya derken garp gil bakımından söyledim yoksa adamlar marinaların en iyi iki gücü çıkmazdı adamın karşısına ben shiki yonkou gücünde görmüyorum ama adamın karşısına iki tane şuanki amiralden güçlü adamlar çıkıyor.Sengoku tam olmasa da garp ın hakkı yenmez.Şimdi böyle adamlar çıkınca shikinin karşısına yonkoular bence çok dalgaya alınıyor bazı kişiler bakımından.Alan kim?
Wbnin Sakazuki karşısında üstün geldiğini biliyoruz Shikide değil.Fark burada