Ben yonkoların yenmesini istediğimden öyle dedim.Genç Wb dediğin adam bu seride eşi benzeri görülmemiş bir güce sahiptir.Yaşlı hali yeterli.Wb nin genç hali kadar vüçlü aam yok şuanda.
Shanks'ı kaç kere dövüşürken gördünGarp Sengoku Akainu yonkou gücunde adamlar,Amirallerin bir güç sınırı yok,AYNI şekilde yonkoularında Örnek genç Wb,aşmış bir gücü vardı,Nerden biliyoruz,1 dunyanın en guçlu adamıymış.2 yaşlı hali neler yaptı.Mesela Shanksta bir yonkou ama çok güçlü biri değil.
özür dilerim abi bilemedim. Hemen değiştiricem oyumuNERDEN ÇIKARIYORSUNUZ BUNLARI.İki amiral kaidou,big mom veya Shanksı çok fena yaparlar
Shanks bir Roger yada Wb değil bu bariz.Amiralleri üst üste koyabilecek bir gücü yok.Akainunun birazcık üstüdür.Ben yonkoların yenmesini istediğimden öyle dedim.
Shanks'ı kaç kere dövüşürken gördün
Amiralleri üst üste koyabilmek ?Shanks bir Roger yada Wb değil bu bariz.Amiralleri üst üste koyabilecek bir gücü yok.Akainunun birazcık üstüdür.
Şunu diyorum bazıları Shanksı üç amirali yener.Üst ūste koyar zannediyorda.Bunu yapsa yapsa genç Wb yapar.Yada oda yapamaz.Amiralleri üst üste koyabilmek ?
Ne üç amirali?Şu seride 2 tane amirali aynı anda yenebilecek güçte biri yok arkadaş Gelmedi gelmeyecekte.Şunu diyorum bazıları Shanksı üç amirali yener.Üst ūste koyar zannediyorda.Bunu yapsa yapsa genç Wb yapar.Yada oda yapamaz.
Ne üç amirali?Şu seride 2 tane amirali aynı anda yenebilecek güçte biri yok arkadaş Gelmedi gelmeyecekte.