ilk kez aynı fikirdeyiz laWB zirve olsa hadi neysede Garp, Sengoku çok ağır olmuş.
ilk kez aynı fikirdeyiz laWB zirve olsa hadi neysede Garp, Sengoku çok ağır olmuş.
Pardon yanlış söylemişim WB sololarilk kez aynı fikirdeyiz la
bak ya AEPOKONGEGNEIGPardon yanlış söylemişim WB sololar
siz nie bu garpı sengokuyu küçük görüonuz laGarp ve Sengoku; WB ve Linlini tutsa.
Kaido ve Shanks amiraller ile beyzbol oynarlar.
Teach arada tek yer.
Zirve'yi ele almamış anket sanırım.siz nie bu garpı sengokuyu küçük görüonuz la
Yonko ile eşleştirdim emekli adamları, daha ne yapayım lo.siz nie bu garpı sengokuyu küçük görüonuz la
old wb old garp neysede jınbenın robının kapı dışarı ettiği bigmoma sengoku paşayı denk görmeniz üzdüYonko ile eşleştirdim emekli adamları, daha ne yapayım lo.
old wb denmiş de prıme garp prıme sengokuysa zaten daha arızalı prıme sengoku>>>>>>>>>>>bm garp=wbZirve'yi ele almamış anket sanırım.
Big Mom'ı hor görmek 10 sene öncesinin trendiydi, kadın bildiğin canavarın teki çıktı, hatta Oda kadının gücünü kısmak için nasıl saçmalayacağını şaşırdı. Roger, Sengoku'yu övdüğü için Yonko ayarı kabul ettim işte, daha fazlası hayalperestlik olur.jınbenın robının kapı dışarı ettiği bigmom
roger sengokuyu direk kendine denk görüyor sengoku nun adı beyazsakala göre garp roger shıkı sengoku bu 4 isimle denk bi isim beyazsakalın sengoku ile uzun bi geçmişi olması gibi şeyler birde tanrı meyvesi var herifte yani bıgmomu hor görme işi bitcek bişey değil kağıt üstünde güçlü karı sadece law kıd uyanış açınca darma duman etti dayanıklılığı zerre bulunmayan law hakili 5-10 yumruk tankladı kadından adeta bigmom kaıdoya yakın bi yonkou felan deil ne tehdit oluşturabilir ne de amiral ve üstü ayarda kişileri yenebilirBig Mom'ı hor görmek 10 sene öncesinin trendiydi, kadın bildiğin canavarın teki çıktı, hatta Oda kadının gücünü kısmak için nasıl saçmalayacağını şaşırdı. Roger, Sengoku'yu övdüğü için Yonko ayarı kabul ettim işte, daha fazlası hayalperestlik olur.